Politie Gelderland-Zuid


Twee mee na hinderlijk gedrag


Tiel, 06-05-2007 * In Tiel zijn zaterdagnacht twee mannen aangehouden omdat ze niet het uitgaansgebied wilden verlaten, toen agenten dat vorderden.


Een 22-jarige Tielenaar wilde op het Plein met een portier op de vuist omdat deze zijn vriend even daarvoor hardhandig uit een horecagelegenheid zou hebben gezet. De aanleiding daarvoor was het hinderlijke gedrag van deze vriend. Toen politieagenten hem herhaaldelijk sommeerder om weg te gaan, werkte de man daar niet aan mee en beledigde de politieman enkele keren. Hierop werd hij aangehouden.


Een half uur kregen politieagenten weer het verzoek om naar het Plein te gaan, dit keer om die hinderlijke en ruziezoekende vriend alsnog aan te houden. Deze 23-jarige Tielenaar was terug gegaan naar dezelfde uitgaansgelegenheid, omdat hij de naam van de portier wilde weten. De man was behoorlijk onder invloed van alcohol en weigerde de bemiddeling van de agenten. Om de orde te bewaken werd ook hij gevorderd om weg te gaan, wat niet het gewenste resultaat opleverde. Ook hij is hierop aangehouden. (01)





Laatst gewijzigd 06-05-2007 15:19