Politie Gelderland-Zuid

Vier keer vervelend na drank/drugsmisbruik

Regionaal, 06-05-2007 * Verschillende personen konden dit weekend geen maat houden in het gebruik van genotmiddelen. Daarbij gedroegen ze zich hinderlijk naar anderen. Een kleine opsomming van aangehouden verdachten:

Beesd
Rond 03.00 uur zaterdagnacht is in Beesd bij een uitgaansgelegenheid een 17-jarige jongen uit Acquoy aangehouden voor belediging van politieagenten. Op een afstandje van de agenten riep de verdachte hen enkele ?waarderingen? toe. Toen de agenten in zijn richting liepen, dacht de man rennend ermee weg te komen. Een politieagent liep echter harder en hield de jongen aan. De aanhouding had de waardering van zijn ouders?

Nijmegen
Na een opstootje in de Molenstraat in Nijmegen, bleef een 21-jarige man uit Ewijk, tot ergernis van enkele portiers, de confrontatie zoeken. Agenten haalden hem uit het groepje jongeren waarvan de verdachte deel uitmaakte en spraken hem daarop aan. De jongeman was het daar niet mee eens en bleef zich ook tegen hen luidruchtig en dronken misdragen. Omdat hij zich daarnaast niet kon legitimeren en een valse naam aan de agenten opgaf, is hij uiteindelijk aangehouden.

Een 23-jarige Nijmegenaar is zaterdagavond aangehouden voor openbaar dronkenschap en wildplassen. Agenten werden op de man geattendeerd door passanten, die door hem waren lastig gevallen. Naast het feit dat de man tegen een gevel stond te plassen, had hij in een aangewezen gebied ook een geopende fles alcohol bij zich. Voor alle feiten heeft hij een bekeuring gehad na ontnuchtering aan het politiebureau.

Drugsgebruik
In Nijmegen is zondagochtend vroeg, in een horecagelegenheid een 26-jarige man uit Vorstenbosch aangehouden voor het bezit van verschillende drugs.
De man werd behoorlijk onder invloed aangetroffen in de gelegenheid en bleek bij onderzoek harddrugs bij zich te hebben. Hij heeft afstand daarvan gedaan na zijn aanhouding. (01)



Laatst gewijzigd 06-05-2007 15:41 © Politie Gelderland-Zuid