Ingezonden persbericht

6 mei 2007

Een origineel weekendje weg:
In een klassieke Citroën 2cv rond de Zuiderzee!

De Zuiderzeeroute is al jaren een erg populaire route voor veel vakantiegangers. Bij Huureeneend.nl is het mogelijk om deze prachtige route met een eend te rijden! Dakje open, wind door je haren ...Echt genieten!

Wie de Zuiderzeeroute rijdt haalt sentiment op; het gevoel van vroegere vakanties in deze karakteristieke auto komt weer helemaal terug. De route is verbazingwekkend mooi, en de pensionnetjes zijn erg speciaal: zo hebben vakantiegangers de mogelijkheid om op een kotter te overnachten en 's avonds gebruik te maken van een privé sauna.

Dit jaar biedt Huureeneend.nl voor het eerst de Zuiderzee route aan. Verschillende klanten hebben deze route tot nu toe gereden. Mvr. Verlaan: 'Je bent een weekend echt op reis, op deze manier heb ik Nederland nog nooit meegemaakt!' Dhr. Verlaan: 'Ik denk dat we nog nooit zoveel te vertellen hebben gehad na een weekendje weg'.

Met Huureeneend.nl bieden jonge ondernemers Mark Hukema en Rien Tilstra vakanties en dagtochten aan in een 2cv. Mark Hukema: 'De Zuiderzeeroute is ons mooiste product; de route is geweldig en de pensionnetjes passen precies bij de stijl van de eend. Rien Tilstra: 'Het is een mix van avontuur en ouderwets genieten. Het rijden door prachtige landschappen in een 2cv met het dak open is een beleving!'

'In een eend rond de Zuiderzee' is nù te boeken op www.huureeneend.nl. Wie boekt voor 1 juli 2007 betaald ¤249 per persoon, en krijgt bovendien een mooie 2cv verjaardagskalender thuisgestuurd.