Gemeente Giessenlanden


Werkzaamheden Noordzijde en Botersloot

Vanaf 7 mei wordt gestart met de werkzaamheden in het kader van het verbeterplan aan de Noordzijde en Botersloot.

De werkzaamheden bestaan uit:

* Verwijderen van de asfaltverharding en de fundering.
* Het op voldoende diepte uitgraven van de grond en het graven van de waterleidingsleuf.

* Het aanbrengen van de nieuwe waterleiding inclusief het aanbrengen van de huisaansluitingen.

* Het aanvullen van de sleuf.

* Het aanbrengen van een wegendoek inclusief de nieuwe wegfundering.
* Het bemonsteren van de nieuwe waterleiding.
* Na goedkeuring watermonster voltooien van de wateraansluiting.
* Het aanbrengen van twee lagen asfalt.

* Afwerken bermen en straatwerk perceelaansluitingen.

De werkzaamheden, inclusief het weggedeelte van de gemeente Giessenlanden, wordt in 2 fases uitgevoerd. De aannemer start de 1e fase op het binnen de bebouwde kom gelegen gedeelte van de Noordzijde vanaf de Kerkweg tot de inrit van de fa Bassa. De 2e fase loopt van de inrit van de fa Bassa tot de brug nabij huisnummer 110. Per dag wordt een werkvak van ongeveer 50 meter afgewerkt. De bereikbaarheid van hulpdiensten is hiermee gegarandeerd en in de avond en nacht is de weg in ieder geval voor de hulpdiensten en uzelf vrij.

Afsluiting:

Als gevolg van deze werkzaamheden is de Noordzijde van 7 mei 2007 t/m 13 juli 2007 afgesloten voor al het doorgaande verkeer. Ook voor u als bewoner is het niet mogelijk ten tijde van het afgraven van de weg uw perceel te bereiken of te verlaten. Over deze afsluiting wordt u middels een brief van de toezichthouder op de hoogte gehouden. Voor de overige werkzaamheden kan er enige verkeershinder optreden. De afsluiting wordt met borden aangegeven. Wij vragen u bezoekers en/of leveranciers van goederen op de hoogte te stellen van de afsluiting. Voor u als aanwonende en/of eigenaar van percelen kan door de werkzaamheden enige overlast ontstaan. Wij vragen u begrip te hebben voor de situatie.

Uitvoering

Voor zowel de wegreconstructie als ook de aanleg van de waterleiding is de aannemer BAM.

BAM wegen regio midden maakt in opdracht van het waterschap de wegreconstructie inclusief het grondwerk voor de waterleiding. Het toezicht wordt verzorgd door ADCIM uit Hardinxveld-Giessendam. De heer T. Vlot is contactpersoon voor dit werk. U kunt hem bereiken op nummer 06-51274100.

BAM Infratechniek Midden-West b.v. legt in opdracht van Oasen de waterleiding aan en verzorgt de huisaansluitingen. Het toezicht hierop wordt verzorgd door Oasen. Namens Oasen is de heer E. van Pinxsteren de contactpersoon voor dit werk, bereikbaar op nummer 0182 -593664.