Gemeente Etten-Leur

Agenda commissie RO op 7 mei

Commissievergadering Ruimtelijke Ontwikkeling op 7 mei

De voorzitter van de commissie Ruimtelijke Ontwikkeling maakt bekend dat er op maandag 7 mei aanstaande 's avonds om 19.00 uur in de raadzaal een openbare commissievergadering wordt gehouden. Tijdens deze vergadering komen de volgende onderwerpen aan de orde:
* Het formuleren van een advies aan de gemeenteraad over de wijziging van het bestemmingsplan De Keen.

* Het formuleren van een advies aan de gemeenteraad over de herontwikkeling van het Trivium.

* Het formuleren van een advies aan de gemeenteraad over het al dan niet deelnemen aan het verzoek om deelname aan de regeling "ruimte voor ruimte".

* Het formuleren van een advies aan de gemeenteraad over de vaststelling van de verordeningen tot de 10^e en 11^e serie wijzigingen van de bouwverordening.

* Het formuleren van een advies aan de gemeenteraad over de vaststelling van de integrale notitie Ruimtelijke Ordening.
* Het formuleren van een advies aan de gemeenteraad over toepassing van artikel 19 van de Wet Ruimtelijke Ordening (WRO) voor uitbreiding van glastuinbouwbedrijf Lage Bremberg 26.

Indien u gebruik wilt maken van het spreekrecht aangaande de geagendeerde onderwerpen, dan dient u voor 7 mei 2007, 12.00 uur contact op te nemen met de raadsgriffier, de heer W.C.M. Voeten, tel. (076) 5024434 of e-mailadres Wim.Voeten@Etten-Leur.nl. U dient de volgende gegevens te melden: naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en het agendapunt waarop u wilt inspreken. De agenda inclusief voorstellen en conceptbesluiten kan door alle belangstellenden vanaf dinsdag 1 mei worden ingezien in de openbare bibliotheek Etten-Leur, Anna van Berchemlaan 4 en in het informatiecentrum van het stadskantoor, Roosendaalseweg 4.

De volledige agenda van de commissievergadering is beschikbaar op de gemeentelijke internetsite (www.etten-leur.nl) > Bestuur & beleid > Commissies > Ruimtelijke Ontwikkeling > 2007 > 7 mei

Week in...week uit
Klik & Bestel
Nieuw op deze site
Dodenherdenking

Stadskantoor

Roosendaalseweg 4
4875 AA Etten-Leur
Tel: 076 - 502 40 00
Fax: 076 - 503 38 80

info@etten-leur.nl