Gemeente Apeldoorn

Wegdek Loolaan vertoont gebreken

Van maandag 7 tot en met woensdag 9 mei 2007 is de Loolaan tijdelijk afgesloten voor verkeer. Drie jaar na de herinrichtingwerkzaamheden vertoont het wegdek van de Loolaan al gebreken. In opdracht van de gemeente Apeldoorn wordt het wegdek van de Loolaan en van de aanliggende parkeerstroken vervangen. De herstelwerkzaamheden zijn voor rekening van de aannemer.

Op maandag 7 en dinsdag 8 mei is de Loolaan tussen het kruispunt de Naald en de Daendelsweg - afgesloten van 09.00 tot 15.00 uur. Op woensdag 9 mei is laan afgesloten van 05.00 23.00 uur. Gedurende deze dag is ook vanuit de zijwegen geen toegang mogelijk tot de Loolaan. Aanwonenden kunnen tijdens de werkzaamheden hun woning/bedrijf bereiken via de fietspaden.

Voor het autoverkeer geldt een omleidingroute via de Jachtlaan, John F. Kennedylaan, Sprengenweg, Badhuisweg, Vosselmanstraat en Loolaan. Bussen rijden een omleidingroute via de Badhuisweg en Jachtlaan. De haltes langs de Loolaan vervallen.

Gedurende deze drie dagen geldt een parkeerverbod aan weerszijde van de Loolaan. Gemeente verzoekt de bewoners hun auto op eigen terrein of in de aanliggende straten te parkeren.

Voor het laatst bijgewerkt op: 2-5-2007 15:30