Gemeente Vlieland

werkzaamheden Postweg

Klik hier voor vergroting

postweg.jpg

Vanaf maandag 7 mei zullen de werkzaamheden aan de Postweg en Polderweg starten.

Begonnen wordt met het uitfrezen en weer opvullen van de slechte stukken. Gedurende deze werkzaamheden zullen delen van de weg worden afgezet, maar er zal steeds wel één weghelft voor het verkeer berijdbaar zijn.

Wel moet met enig ongemak worden rekening gehouden en uiteraard moet gemotoriseerd verkeer hier voorzichtig rijden in verband met de veiligheid van de wegwerkers. Overigens zal vanwege het gebruik van groot materieel ook de nodige aandacht aan de veiligheid van fietsers worden geschonken.

Wanneer het frezen en uitvullen gereed is, zullen vervolgens de bermen in orde worden gemaakt. Eerst worden de oude doorgroeistenen verwijderd, vervolgens komen nieuwe doorgroeistenen hiervoor in de plaats. Ook gedurende deze werkzaamheden kan het verkeer van de Postweg gebruik blijven maken.

Wanneer ook deze werkzaamheden zijn afgerond, zal over de gehele Post- en Polderweg een nieuwe dunne asfaltlaag worden aangebracht. Voor deze werkzaamheden zal de weg naar verwachting 3 dagen moeten worden afgesloten voor alle verkeer. Voor aanwonenenden en belanghebbenden zullen voor zover mogelijk maatregelen worden genomen om de overlast tot een minimum te beperken. Zodra precies bekend is wanneer deze afsalteringswerkzaamheden zullen plaatsvinden, zal dit nader bekend worden gemaakt. Volgens de voorlopige planning van de aannemer zal dit na Pinksteren zijn.

De werkzaamheden zullen voor enig ongemak en overlast zorgen. Wij vragen uw begrip hiervoor. Als de werkzaamheden voorbij zijn, moet de Postweg er voor langere tijd weer goed bij liggen!