Gemeente Tiel


Deel Nieuwe Tielseweg twee weken dicht

Van maandag 7 tot en met vrijdag 25 mei 2007 is een deel van de Nieuwe Tielseweg afgesloten voor het verkeer. Het gaat om het stuk weg dat ligt tussen de Teisterbantlaan en de Heiligestraat.

Het asfalt op dit gedeelte van de weg is slecht en toe aan vervanging. Tussen de Burg. van Altenastraat en de Heiligestraat komt bovendien stil asfalt. Dit heeft te maken met de toekomstige nieuwbouw van de Vier Gravinnen. Ter hoogte van de Burg. Van Altenastraat komt een vernieuwde zebra. Deze is breder en verlicht.

Ook werk aan de Teisterbantlaan nabij rotonde Nieuwe Tielseweg Na de aanleg van het Bergbezinkbassin in de Teisterbantlaan is de weg wel weer netjes dichtgemaakt maar is wel nog enige afwerking nodig. Zo moet er nog een laatste deklaag op en wordt de middengeleider weer aangebracht. Het verkeer kan hierdoor korte tijd hinder ondervinden. Het verkeer wordt in deze korte periodes van overlast geregeld door verkeersregelaars. Ter hoogte van de rotonde met de Nieuwe Tielseweg komt nog een nieuwe zebra met verlichting.

Omleidingsroute
De omleidingsroute gaat via de Teisterbantlaan, Papesteeg en de Heiligestraat. Fietsers kunnen gewoon gebruik blijven maken van het fietspad en de parallelweg.

Bekijk een overzicht van tijdelijke verkeersmaatregelen.

stuur naar een bekende stuur naar een bekende Laatst bijgewerkt: 03 mei 2007