Gemeente Goes

Werkzaamheden aan rotondes

Aan de rotondes Rotatieplein, Albertineplein en Admiraalsplein wordt in mei groot onderhoud verricht.

Het asfalt wordt vernieuwd en op diverse plaatsen wordt de aansluiting van het fietspad op de rotonde verbreed. Vanwege de grote verkeersdrukte worden de werkzaamheden tussen 19:00 en 06:00 uur uitgevoerd. Overdag kan het verkeer doorgang vinden, maar tussen 19:00 en 06:00 uur moet men er rekening mee houden dat de rotondes afgesloten zijn voor autoverkeer. Fietsverkeer kan met enige beperking (afstappen) over het voetpad passeren.

Hieronder staat op welke data de werkzaamheden plaatsvinden.

Rotatieplein (rotonde 's-Gravenpolderseweg/Kloetingseweg/Buys Ballotstraat)

Van 7 mei 19:00 tot 10 mei 06:00 uur.

Omleidingroute: Doorgaand verkeer vanaf de Patijnweg wordt omgeleid via de Wulfaertstraat, M.A. de Ruijterlaan, Van Hertumweg en Beukenstraat.

Albertineplein (rotonde
's-Gravenpolderseweg/Oostmolenweg/Beethovenlaan)

10 mei 19:00 uur tot 12 mei 02:00 uur

Omleidingroute: Buys Ballotstraat, Patijnweg, Vierwegen, 's-Gravenpolder, Goesestraatweg. Emergis is bereikbaar via de Oostmolenweg. Het Oostmolenpark wordt tijdelijk ontsloten via het fietspad tussen de 's-Gravenpolderseweg en de Martinus Nijhofflaan. Overzuid wordt aan de oostzijde tijdelijk ontsloten via het Rossinipad en aan de westzijde via het fietspad tussen de Chopinlaan en de John Denverlaan.

Admiraalsplein (rotonde Piet Heinstraat/M.A. de Ruijterlaan)

14 mei 19:00 uur tot 16 mei 06:00 uur

Omleidingroute: Verkeer in de richting oost-west v.v. wordt omgeleid via de Oranjeweg, Ringbaan Oost, Ringbaan West, Tiendenplein, 's-Heer Hendrikskinderendijk. Verkeer naar Goes Zuid vanaf het Tiendenplein via de Ringbaan West en de Edisonstraat naar de Van Hertumweg.