Gemeente Amersfoort

Persbericht

Sectie Communicatie

nummer: 107

datum: 3 mei 2007

Amersfoort organiseert discussie over sport en maatschappelijke integratie

Op maandag 7 mei a.s. organiseert gemeente Amersfoort het tweede sportcafé over het te ontwikkelen sportbeleid 2008 -2015. Thema van deze bijeenkomst is 'Sport en maat-schappelijke integratie.' De discussieavond start om 20.00 uur in ABC-school Het Scala aan de Ariaweg 115.

Sport wordt steeds meer ingezet als instrument om gezondheid te verbeteren, integratie te bevorderen of eenzaamheid te voorkomen. Centrale vraag van de avond in de ABC-school is: wat heeft onze stad nodig om de effectiviteit van sport nog verder te verbeteren? Het sportcafé is een openbare discussie voor sportverenigingen, scholen, het bedrijfsleven en alle andere in sport geïnteresseerde Amersfoorters.

Meer informatie

Meer informatie en de discussiepunten over het te ontwikkelen sportbeleid zijn te vinden op www.amersfoort/sportstad.nl. Deze informatie is ook verkrijgbaar bij de Informatiewinkel aan het Stadhuisplein 7. Op de website kunnen Amersfoorters hun reactie of ideeën over sport in Amersfoort kwijt. Reacties kunnen ook schriftelijk worden ingediend bij de heer R. Dijkman, Postbus 4000, 3800 EA Amersfoort. Alle reacties vormen input voor het nieuwe beleidskader sport.

Informatie: Joyce de la Croix, communicatieadviseur voor de sector Welzijn, Sociale Zekerheid en Onderwijs (WSO), telefoon: 469 45 04, E-mail: jec.delacroix@amersfoort.nl


---- --