Provincie Noord-Holland

Provincie zoekt Jong Talent

7-5-2007

De Provincie Noord-Holland heeft vanaf september 2007 plaats voor talentvolle en ambitieuze trainees.

Het Jong Talent Programma is er voor mensen met een universitaire of HBO-opleiding op zak en met maximaal twee jaar werkervaring. Twintig talenten krijgen de kans om twee jaar rond te kijken op verschillende functies om te ontdekken wat goed bij ze past. Mét een uitgebreid trainingsprogramma en baangarantie voor wie het goed doet.

Een algemene beleidsfunctie? Een baan als vergunningverlener of handhaver? Iets in de civiele techniek, cultuur en zorg, de subsidiesfeer of een controllersfunctie? Het kan allemaal bij de Provincie Noord-Holland. Mensen met een flinke dosis lef en met politiek-bestuurlijke interesse zijn welkom. Het traineeprogramma staat open voor afgestudeerden van uiteenlopende studierichtingen, variërend van bestuurskunde tot procestechnologie en van verkeersmanagement tot biologie (universitair en HBO). De trainees gaan aan de slag op verschillende plekken in de organisatie. Ze worden ingezet in multidisciplinaire teams en werken op projecten met vaak nationale en internationale uitstraling.

Aanmelden
Aanmelden is mogelijk tot 8 juni. Daarna volgt een uitgebreide selectieprocedure met ondermeer testen, interviews en een rollenspel. De trainees starten op 5 september. Op de website staat meer info over het Jong Talent Programma. Potentiële talenten kunnen zich online aanmelden. Daar zijn ook verhalen te lezen van Bart, Ebru, Erlinde en Joost, vier jonge provinciemedewerkers die vertellen hoe het is om bij Noord-Holland te werken.

Zie ook
Jong Talent Programma Zie het origineel