P E R S B E R I C H T

Levenslange garantie bij NETGEAR

Lifetime Hardware Warranty geldt voor zakelijke ProSafe-reeks

Rotterdam, 7 mei 2007 - NETGEAR geeft vanaf heden levenslange garantie op zakelijke netwerkproducten uit de ProSafe-serie. Hiermee geeft de leverancier van geavanceerde netwerkoplossingen haar klanten in het midden- en kleinbedrijf een duidelijk en geruststellend signaal over de kwaliteit en de betrouwbaarheid van de switches, draadloze producten en beveiligingsoplossingen die de naam ProSafe dragen.

De levenslange garantie wordt standaard geleverd bij ProSafe-producten die op of na 1 mei 2007 zijn aangeschaft en geldt zolang de eerste eigenaar het product in gebruik heeft. De kapotte hardware wordt vervangen, ook bij een defect aan de ventilator of de interne stroomvoorziening. De nieuwe garantie is onder andere van toepassing op Layer 2 en 3 managed switches, unmanaged switches, Smart Switches, bekabelde en draadloze VPN-firewalls, VPN-gateways, SSL VPN-concentrators en Wireless Access Points.

Veilig gevoel
"Onze inzet om innovatieve, complete en betaalbare netwerkoplossingen te ontwikkelen die tegemoetkomen aan de specifieke behoeften van snelgroeiende bedrijven, heeft NETGEAR tot marktleider in het MKB-segment gemaakt," zegt Vivek Pathela, vice-president productmarketing bij NETGEAR. "Dankzij vooruitstrevende producten zoals onze Stackable Smart Switches, Power-over-Ethernetswitches, SSL-concentrators en Wireless Access Points kiezen steeds meer bedrijven NETGEAR voor hun netwerkoplossingen. Hoewel onze producten tot de meest betrouwbare in hun soort behoren, geeft het onze klanten toch een veilig gevoel dat ze met de Lifetime Hardware Warranty hun investeringen beschermd zien zolang ze de ProSafe-oplossingen gebruiken."

Op www.netgear.com/warranty staat uitgebreide informatie over de Lifetime Hardware Warranty van NETGEAR, inclusief een volledige lijst van producten die in aanmerking komen. Een informatieve podcast is te vinden op http://www.podtech.net/home/podtech/2851/netgear-announces-new-lifetime-warranty.

De nieuwe Lifetime Hardware Warranty geldt voor ProSafe-producten die op of na 1 mei 2007 zijn aangeschaft. Voor eerder aangeschafte producten gelden de oude garantievoorwaarden.

Netgear
Netgear (Nasdaq: NTGR) ontwerpt geavanceerde netwerkproducten die voorzien in de specifieke behoeften van kleine en middelgrote ondernemingen en van thuisgebruikers. Het productaanbod van het bedrijf telt ongeveer 100 producten waarmee gebruikers hun Internetverbinding, randapparaten, bestanden, digitale multimedia content en toepassingen kunnen delen en gebruiken met meerdere computers en andere apparaten met Internettoegang. In juni 2006 is Netgear voor het tweede achtereenvolgende jaar door Business Week opgenomen in de lijst 'Hot Growth 100' van de snelstgroeiende bedrijven in de Verenigde Staten. Het hoofdkantoor van Netgear bevindt zich in Santa Clara, Californië. Het Benelux-kantoor is gevestigd in Rotterdam. Meer informatie is te vinden op www.netgear.nl.



Ingezonden persbericht