Ingezonden persbericht


Persbericht

ConceptSales nu ook SilverBack Authorised Training Partner

Lelystad, 7 mei 2007 - ConceptSales, een strategische, Nederlandse ICT-dienstverlener en de distributeur van SilverBack, is per eind april Authorised Training Partner geworden voor SilverBack Technologies, een toonaangevende leverancier van IT-beheerproducten. SilverBack heeft ConceptSales de hoogste certificering voor SilverBack support en trainingen toegekend op basis van de uitgebreide kennis en ervaring die ConceptSales heeft opgedaan met SilverBack.

Lincoln de Moura, trainer bij SilverBack US: "We zijn blij dat we de training nu in de Benelux kunnen laten uitvoeren. ConceptSales heeft het afgelopen jaar meer dan de noodzakelijke kennis en expertise opgebouwd. De goede praktijkresultaten tot nu toe hebben ons gesterkt in het vertrouwen dat we al in ConceptSales hadden en we verwachten dan ook op korte termijn nog meer successen te boeken."

Veel ICT-bedrijven gebruiken SilverBack in hun remote control center. Peter van der Meij, SilverBack specialist en trainer bij ConceptSales: "Vooral de architectuur van SilverBack waarmee ICT-bedrijven hun control center multi-tenant kunnen inrichten biedt een krachtige oplossing. Verder zijn er extreem weinig tijd en kosten nodig voor het beheer van de beheerapplicatie zelf. De extra kosten die traditionele beheerapplicaties met zich meebrengen voor installatie, configuratie en vooral dagelijks beheer en upgrades vallen bij SilverBack immers weg. Upgrades, updates en support kunnen, indien gewenst remote, door SilverBack en ConceptSales worden uitgevoerd. De traditionele verdubbeling van de aanschafkosten voor beheer blijft daarmee uit."

SilverBack's Software as a Service (SaaS)-model zorgt ervoor dat nieuwe functionaliteit snel beschikbaar komt. De upgradetrainingen voor nieuwe functionaliteiten worden ook door ConceptSales verzorgd. Dit kan zowel in-house als klassikaal worden aangeboden.

SilverBack is specifiek ontworpen om te worden ingezet door managed services-aanbieders. De 'multi-tenant'-structuur maakt het mogelijk meerdere klanten onafhankelijk van elkaar te beheren vanuit dezelfde beheeromgeving. Hiertoe hoeft die beheeromgeving niet opnieuw te worden ingericht, ontwikkeld of bijgehouden. Klanten profiteren van geïntegreerde bewakingsexpertise die snel en goedkoop beschikbaar is. Klanten met veel locaties profiteren extra. Waar traditionele oplossingen voor hen meestal niet of slecht bruikbaar waren, maakt het wanneer zij SilverBack gaan gebruiken geen verschil meer waar de te bewaken systemen staan.

Over SilverBack Technologies
SilverBack biedt software voor monitoring en beheer op afstand gericht op applicatieontwikkelaars en managed service providers. Het unieke, gedistribueerde platform voor meerdere abonnees, is ontworpen voor beheer van uiteenlopende servers en netwerken die door de klant worden gecontroleerd. De oplossing omvat de complete IT-infrastructuur, inclusief servers, desktops, netwerk- en beveiligingsapparatuur, printers en UPS-systemen.