AutoRai

Jaguar S-TYPE Palladium: ultieme luxe

(5/7/2007)
Stijlvolle sportiviteit, gecombineerd met topcomfort; de Jaguar S-TYPE Palladium biedt de meest veeleisende bestuurder de overtreffende trap in luxe.

Met zijn elegante vormgeving is de Jaguar S-TYPE de verpersoonlijking van de toonaangevende stijl van Jaguar. Een stijl die wordt gekenmerkt door individualiteit, sportiviteit en luxe. De nieuwe Palladium-uitvoering voegt daar een nieuwe dimensie aan toe.

De S-TYPE Palladium is gebaseerd op de S-TYPE Executive. Aan de rijke standaarduitrusting van deze luxueuze en sportief gestileerde uitvoering voegt de S-TYPE Palladium accessoires toe die de rij-ervaring op een nog hoger comfortniveau brengen. Naast de fraaie 18 inch Triton lichtmetalen velgen geven Xenon-koplampen en een ruime keuze aan metallic kleuren het exterieur een nog exclusievere uitstraling.

Het interieur wordt verrijkt met verwarmbare voorstoelen, voorbereiding voor het intelligente Bluetooth(TM)-telefoonsysteem, en een DVD-navigatiesysteem met Touch Screen-bediening, inclusief een route-DVD voor Europa. In dit systeem is bovendien de bediening van de Automatic Climate Control en het audio- en telefoonsysteem volledig geïntegreerd.
De Palladium-uitvoering van de Jaguar S-TYPE kan worden gecombineerd met de verfijnde 2.7 liter V6 twin turbo dieselmotor of de soepele 3.0 liter V6 benzinemotor. Beide modellen zijn uitgerust met de verfijnde, comfortabele zestrapsautomaat. De Jaguar S-TYPE 2.7D Palladium is leverbaar vanaf ⬠64.900,-. De Jaguar S-TYPE 3.0 liter V6 Palladium is leverbaar vanaf ⬠65.750,-.