Ingezonden persbericht


Persbericht

Jackie van de Loo market researcher/bedrijfsanalist bij Strategy Partners

Driebergen, 7 mei 2007 - Bij Strategy Partners Nederland, gespecialiseerd in research- en strategie adviesactiviteiten binnen de ECM en BPM segmenten van de IT-markt, heeft drs. Jackie van de Loo (42) het team versterkt als market researcher / bedrijfsanalist. Zij zal zich voornamelijk bezig houden met het verrichten van fundamenteel market research ten behoeve van de strategische adviezen van de partners van Strategy Partners Nederland.

Binnen de sterk uitbreidende relatiegroep van Strategy Partners Nederland is steeds meer en vaker behoefte aan gedegen onderbouwde marktadviezen. "Als market researcher /bedrijfsanalist zal ik me dan ook voornamelijk richten op het leveren van actuele marktinformatie en bedrijfsanalyses op Europees niveau", stelt Jackie van de Loo. "Met name op het gebied van Enterprise Document Management, Business Process Management, Enterprise Resource Management en Document Outsourcing Services. Vanuit Strategy Partners doen we zowel kwantitatief als kwalitatief onderzoek."

Jackie van de Loo studeerde arbeids- en organisatiepsychologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Voor zij zich met Strategy Partners verbond was zij Consultant bij een werving- en selectiebureau.

"Dankzij onze onafhankelijkheid en ervaring in de markt heeft Strategy Partners een unieke positie opgebouwd", stelt Hans Kaashoek, managing partner van Strategy Partners Nederland. "Versterking van het team zoals met Jackie van de Loo, biedt weer meer kansen om met vernieuwende en steekhoudende onderzoekresultaten de markt in te gaan."

Strategy Partners Nederland bv, Willem van Abcoudelaan 11, 3971 AA Driebergen

Tel: 06 - 53 763 180, fax: 0343 - 513 177, e-mail: contact@strategy-partners.nl.

Over Strategy Partners
Strategy Partners is een innovatieve onderzoeksorganisatie met research- en strategie adviesactiviteiten in de specifieke ECM en BPM segmenten van de IT-markt. Zij leveren resultaatgerichte, pragmatische en direct uitvoerbare adviezen die organisaties helpen oplossingen of systemen te verkrijgen en effectief in gebruik te nemen. De onderzoek- en adviesdiensten ondersteunen tevens bedrijven die betrokken zijn bij mergers/acquisities en strategische allianties. Voor IT-leveranciers, systeem integrators en aanbieders van diensten leveren zij cruciale go-to-market strategieën, actuele marktkwalificatie en -segmentatie en gedetailleerde analyse en informatie om de markten in Europa te bedienen en te benutten.

Voor redactionele informatie of een foto:
Influx PR - Jakob Brons. Tel.: 055 - 366 30 34, e-mail: jakob@influx-pr.com (Ref: Pb0107)