Verzamelberichten maandag

's-Hertogenbosch, 07-05-2007

Politie houdt bedrijfsinbrekers aan

Uden - In de nacht van zondag op maandag kreeg de politie de melding dat er werd ingebroken in een bedrijf aan de Kampweg in Erp. De daders gingen er met een auto vandoor. Enkele ogenblikken later konden in de Lippstadtsingel drie verdachten in een auto worden aangehouden. De 33-jarige Bosschenaar en de 23- en 27-jarige Udenaren zijn voor nader onderzoek ingesloten.

Politie pakt huiselijk geweld aan

's-Hertogenbosch - In de nacht van zondag op maandag is een 37-jarige Bosschenaar aangehouden in de Trompet. De man stond in de tuin van zijn ex-vriendin in de Smaragd en weigerde te vertrekken. Hij wordt ervan verdacht gedurende langere tijd de vrouw lastig te vallen. De Bosschenaar is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Oss - Zondagavond is in de Oude Molenstraat een 40-jarige Ossenaar aangehouden. Hij wordt verdacht van bedreiging van zijn vrouw. Hij is inverzekeringgesteld.

Politie houdt man aan na mishandeling

Boxtel - Maandagochtend is in zijn woning in Boxtel een 68-jarige man aangehouden. Hij wordt ervan verdacht eerder deze ochtend in de Keizerstraat een 71-jarige man te hebben geslagen. Het slachtoffer liep als gevolg van deze klappen een bloedneus op. De 68-jarige man is voor verhoor ingesloten.

Man aangehouden voor illegale handel vogels

Rosmalen - Maandagochtend is in zijn woning een 71-jarige man aangehouden. Hij wordt verdacht van illegale handel in beschermde vogelsoorten. De politie heeft in een volière bij de woning van de man ongeveer 200 beschermde vogels (onder andere staartmezen, kneuen, ortolanen en putters) aangetroffen en in beslag genomen. De verdachte is voor nader onderzoek en verhoor inverzekeringgesteld.