Ingezonden persbericht


nieuwe culinaire ervaring:

EL AL en Strauss presenteren verbeterd ontbijtmenu in de Business Class

Tel Aviv, 7 mei 2007

De Israëlische luchtvaartmaatschappij EL AL heeft in samenwerking met de Israëlische zuivelproducent Strauss een nieuw ontbijt samengesteld voor Business Class passagiers aan boord van vluchten van en naar Europa. Ca. 200.000 passagiers zullen het komende jaar het nieuwe ontbijt geserveerd krijgen.

EL AL en Strauss hebben hun krachten gebundeld om het ontbijtmenu te verbeteren met verse zuivelproducten uit vier verschillende regio's van Israël: Galilea, Jeruzalem, Tel Aviv en de woestijn.

Als onderdeel van dit project hebben EL AL en Strauss jonge talentvolle Israëlische chef-koks aangenomen. Elke ontbijtvariant zal een jonge lokale chef-kok promoten, die de bijzondere ingrediënten uit zijn regio zal beschrijven, maar ook wat hem heeft geïnspireerd om de maaltijd te creëren en aanvullende interessante informatie over de betreffende regio.

In een reactie op het nieuwe ontbijtmenu zegt Ruthi Frankel, General Manager Nederland - Scandinavië: "De producten van Strauss, zoals Danone, Activa, Actimel, maar ook hun kazen en andere zuivelproducten, maken het ontbijtmenu nog gevarieerder. Het verbeteren van het ontbijtmenu in samenwerking met een gerenommeerd Israëlisch bedrijf als Strauss past geheel in onze strategie om als Israëlische luchtvaartmaatschappij de positieve aspecten van Israël meer naar voren te laten komen. Een van de speerpunten van Israël is het kwalitatief goede en gevarieerde eten, waar de verse smaakvolle zuivelproducten van Strauss ook toe behoren. Absoluut een toegevoegde waarde voor onze Business Class onder het mom van: A Morning of Simple Pleasures", aldus Ruthi Frankel.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het pr bureau van El Al in Nederland, Wieco Bv, Ocky Wiemeyer, Ilse Hage. Telefoon: 020-7155330. Fax: 020-7155339. E-mail: info@wieco.nl


---- --