Ingezonden persbericht


Persbericht

LogMeIn, Inc. verbetert Remote Administration Platform

RemotelyAnywhere nu Windows Vista compatible, met native 64-bit ondersteuning en geavanceerde disk-mapping

Woburn, Massachussetts - 7 mei 2007 - Professionals op het gebied van technische ondersteuning en beheer kunnen de nieuwste versie van RemotelyAnywhere, het toonaangevende beheerplatform van LogMeIn, Inc. (www.logmein.com) nu gebruiken voor het beheren van Windows Vista en 64-bit versies van Windows XP en Windows Server 2003.

RemotelyAnywhere (www.remotelyanywhere.com) koppelt remote control aan een uitgebreide diagnostische toolkit voor het volledig op afstand beheren van workstations en servers binnen of buiten het LAN of WAN.

Naast andere voordelen verbetert een nieuwe 'disk mapping'-mogelijkheid de remote control-ervaring door de drives van de computer op afstand tijdelijk te verbinden met de host.

RemotelyAnywhere biedt een uitgebreide toolkit voor beheer in een enkele, browser-gebaseerde interface. De nieuwste versie biedt een aantal belangrijke verbeteringen, waaronder:


· Disk mapping

· Windows Vista compatibiliteit

· Native 64-bit ondersteuning

Met RemotelyAnywhere kunnen gebruikers op afstand PCs beheren die welk Windows besturingssysteem dan ook draaien dat in de afgelopen 10 jaar is verschenen. Via disk mapping kunnen gebruikers nu alle drives op hun lokale computer verbinden met een pc op afstand tijdens remote control.

"Door disk mapping en ondersteuning voor Vista en 64-bit machines toe te voegen wordt het werk van netwerkbeheerders nog verder vereenvoudigd", aldus Michael Simon, CEO van LogMeIn, Inc. "Eenvoudig en snel beheer op afstand op een LAN wordt nu ondersteund op elk Windows-platform vanaf Windows 98 tot Windows Vista."

Over RemotelyAnywhere
RemotelyAnywhere biedt een toolkit voor uitgebreide mogelijkheden voor beheer op afstand in een enkele, browser-gebaseerde interface. Bijna al deze mogelijkheden kunnen op de achtergrond worden beheerd, zonder het netwerk te vertragen of gebruikers te onderbreken. De oplossing is binnen enkele minuten over het gehele netwerk inzetbaar en biedt op afstand veilige toegang tot en beheer van elke machine waarop de software is geïnstalleerd. Op het systeem op afstand is alleen een web browser nodig en op de lokale machine hoeft geen speciale client software geïnstalleerd te worden.

RemotelyAnywhere's toolkit omvat remote control, een dashboard overzicht over de systeeminformatie voor het snel vinden en oplossen van problemen, mogelijkheid systemen te updaten zonder opnieuw opstarten, ingebouwde SSH- en FTP-server functionaliteit, een overzicht van correlaties tussen bestanden, diensten en processen en extra beheertools zoals user manager, drivers, registry editor, event viewer, wake-on-LAN en reboot-mogelijkheden.

De beveiligingsmogelijkheden omvatten automatische 128 tot 256-bit encryptie van alle verzonden gegevens, integratie met Windows en RSA SecurID en bescherming tegen ongeautoriseerde logins of Denial of Service-aanvallen met instelbare IP-filtering en IP-lockout tools.

Prijs en beschikbaarheid
De Workstation Edition van RemotelyAnywhere is beschikbaar voor ongeveer 72,50 euro per computer en de Server Edition voor ongeveer 145,- euro per computer. De Network Console kost eveneens ongeveer 145,- euro per seat, met een onbeperkt aantal verbindingen met de computers die op afstand worden bediend. Bulkkortingen zijn beschikbaar.

Over LogMeIn, Inc.
LogMeIn, Inc. biedt de grootste dienst voor remote connectivity ter wereld met ruim 15 miljoen aangesloten computers. De LogMeIn reeks bestaat uit LogMeIn Free, LogMeIn Pro, LogMeIn Ignition, LogMeIn Rescue, LogMeIn IT Reach, LogMeIn Backup en LogMeIn Scout. Deze oplossingen bieden samen met RemotelyAnywhere en LogMeIn Hamachi veilige toegang, ondersteuning en beheer op afstand voor mobiele professionals, helpdeskmedewerkers en systeembeheerders wereldwijd. LogMeIn is gevestigd in Woburn, Massachussetts en heeft haar Europese hoofdkantoor in Boedapest.


---

Voor redactionele informatie, fotografie of testmogelijkheden: Influx PR, Marald Brons, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn. Telefoon: 055-3663034, fax: 055-3602661, e-mail: marald@influx-pr.com, website: www.influx-pr.com