Ingezonden persbericht


Efficiënte ML-4050N is betrouwbare zakenpartner voor middelgrote en grote kantoren

High Speed laserprinter van Samsung werkt snel in elke kantooromgeving

Delft, 7 mei 2007 ­ Samsung introduceert met de ML-4050N een monochrome laserprinter voor middelgrote en grote kantoren. Deze 'high speed' printer drukt elke eerste pagina in 9 seconden af. De printsnelheid van 38 pagina's per minuut maakt het apparaat ideaal voor grote printopdrachten. Met een tonercapaciteit voor 20.000 pagina's en drie papierlades die tot 2.100 vel kunnen bevatten, denkt de Samsung ML-4050N groot. Bovendien is de ML-4050N zeer gemakkelijk in het onderhoud en zijn de afdrukken in hoge resoluties van de beste kwaliteit.

De snelle Samsung ML-4050N is een ideale krachtpatser voor middelgrote en grote kantoren dankzij een 400 MHz processor. Het apparaat blijft onder alle omstandigheden uitstekende prestaties leveren. Met een tonercapaciteit voor 20.000 prints en drie papierlades die 2.100 vel kunnen bevatten, is de printproductiviteit op elke werkvloer hoog. Daarbij hoeven toners en papier met de Samsung ML-4050N minder snel vervangen te worden.

Met de interne harde schijf kan het supersnelle apparaat een groot aantal verschillende printtaken zelfstandig uitvoeren, zonder aansturing door een computer. Deze taken variëren van collate/reprint en delayed print tot proof print en private print. Ook draadloos printen behoort tot de mogelijkheden. De laserprinter is uitgerust met een speciale SyncThru(TM)Web Admin Service. Deze webbased managementstool kan online printers groeperen, de printstatus checken, op afstand printproblemen onderzoeken, printinstellingen veranderen en printnetwerken beheren. Met deze service kunnen printerbeheerders direct online de printstatus bekijken, waardoor printerproblemen, zoals een lege toner, sneller worden opgelost. De Samsung ML-4050N voorziet ook in een automatische aansluiting op Wireless LAN-systemen.

De ML-4050N is zeer gebruiksvriendelijk. De printer beschikt over een groot 2-line LCD display waarop werkprocessen, tonerstatus en printstatus overzichtelijk zijn gerangschikt. De ML-4050N koppelt exceptioneel hoge prestaties aan minimale onderhoudskosten. Of het nu documenten, teksten, grafieken, beelden of productbeschrijvingen zijn, de Samsung ML-4050N drukt in hoge resoluties alle documenten helder en gedetailleerd af. Het bedrijfsleven vraagt tenslotte om efficiëntie en de beste kwaliteit. Met de ML-4050N introduceert Samsung een van de snelste printoplossingen vol handige programma's die extra tijd besparen.

De Samsung ML-4050N laserprinter is verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van ¤ 786,- inclusief B.T.W.

Samsung Electronics
Samsung Electronics is wereldwijd toonaangevend in geheugenchips, telecommunicatie, digitale media en digitale convergentietechnologie en één van de snelst groeiende merken ter wereld, met een merkwaardegroei van 186 procent in vijf jaar. Hiermee is Samsung het leidende merk in consumentenelektronica. De Koreaanse onderneming is 's werelds grootste fabrikant van TFT-/LCD-monitoren, kleurenbeeldschermen, televisies en geheugenchips. In 2006 behaalde Samsung een totale omzet van US$ 63,4 miljard en een nettowinst van US$ 8,5 miljard. Wereldwijd zijn bij Samsung 138.000 medewerkers actief in meer dan 124 kantoren in 56 landen. In de Benelux brengt Samsung telecommunicatieproducten, PC-randapparatuur, consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten op de markt. Ook ontwikkelt en levert Samsung Electronics Benelux totaaloplossingen voor zowel de consument als het bedrijfsleven, variërend van totaaloplossingen voor de woonkamer tot geavanceerde netwerken voor triple play-services. Samsung boekt in de Benelux jaarlijks een omzetgroei van 30 procent. Bij Samsung Electronics Benelux werken 145 personen, van wie 95 op het hoofdkantoor in Delft en 50 op de vestiging in het Belgische Vilvoorde. Voor meer informatie over Samsung Electronics Benelux kunt u bellen: 0900 20 20 088 (¤ 0,10 p/m) of terecht op de website: www.samsung.nl.