ABVAKABO FNV

Jaarboek werknemers in de zorg 2007

Het Jaarboek werknemers in de zorg 2007 informeert over alle ontwikkelingen die van belang zijn voor de positie van de werknemers in de zorg. Praktische, brede en vooral toegankelijke informatie.

Een greep uit de artikelen in het nieuwe Jaarboek zorg 2007:
* Het inkomen van de directeur

* Aanpak agressie en geweld

* Alles over het PGGM

* Plannen van de sectorfondsen

* Personeelsbehoefte per sector

* Tekst en toelichting beroepscode

* Wat is nieuw in de cao's in de zorg?

* Studie basis cao Ouderenzorg

* Arbeidsinspectie onderzoekt thuiszorg

* 4 arbeidsrisico's in verpleging en verzorging
* De toekomst van de medezeggenschap

* Brandveiligheid in zorginstellingen

* Gevolgen WMO voor werkgelegenheid

* Palliatieve terminale zorg

* Eisen aan de politiek voor werkers in de zorg
* Inspectie gezondheidszorg

Bestellen

Het Jaarboek Zorg verschijnt op niet-commerciële basis en wordt tegen kostprijs aangeboden. U kunt het op twee manieren bestellen:

U kunt het jaarboek als los exemplaar kopen voor EUR 9,95 per exemplaar; of u kunt een abonnement nemen op het jaarboek Zorg. U ontvangt dan de editie 2007 voor EUR 8,95. Abonnees krijgen jaarlijks het jaarboek toegezonden tegen gereduceerde prijs. Bij een abonnement verzoeken wij u jaarlijks per machtiging het abonnementsgeld van uw (post)rekening af te mogen schrijven. U kunt de machtiging elk moment intrekken. Het jaarboek verschijnt in juni 2007. Bij toezending wordt u tegelijkertijd een factuur toegezonden. U kunt uw bestelling opgeven bij .
07-05-2007, Geestelijke gezondheidszorg, Gehandicaptenzorg, Jeugdzorg, Thuiszorg, Universitair medische centra, Verpleeg- en verzorgingshuizen, Ziekenhuizen | Meer over: jaarboek, or, zorg |