Ingezonden persbericht


Persinformatie

Webwinkel krijgt steeds meer betaaloplossingen op maat

ChronoPay levert specifieke afrekenmethode voor diverse branches

Amsterdam, 7 mei ­ ChronoPay, een Internet Payment Service Provider, biedt vanaf nu specifieke online betaaloplossingen voor verschillende branches, zoals gemeenten, uitgeverijen, reisbureaus en seminar- organisatoren.

"Elke online shop heeft z'n eigen verlangens op het gebied van betalingsverkeer. Zo wil een uitgever bijvoorbeeld abonnementsgeld per maand innen, en een reisbureau telefonische boekingen kunnen accepteren", aldus Eelco Preitschopf, Head of Marketing & Sales bij ChronoPay B.V. "ChronoPay biedt webwinkeliers nu een betaaloplossing aan die voldoet aan typisch branchespecifieke wensen."

Ronnie Beernaert, algemeen directeur: "We zijn continu in gesprek met banken om internetwinkelen nog veiliger en makkelijker te maken, voor zowel ondernemer als consument. Met deze innovatie ­ een betaaloplossing voor elke branche - maken we het de webwinkelier makkelijker dan ooit."

ChronoPay, specialist in veilig online betalingsverkeer, geeft webwinkels dus een grote variëteit aan betaalmogelijkheden. Het betaalplatform voldoet aan de hoogste beveiligingseisen, zoals die door onder andere Visa en MasterCard zijn opgesteld. Daarnaast levert ChronoPay ondersteuning aan webwinkeliers om te voldoen aan alle Europese richtlijnen. Zo biedt het bedrijf de allernieuwste antifraude oplossingen aan en zijn de betaalpagina's HackerSafe gecertificeerd.

Over ChronoPay B.V.
ChronoPay, gevestigd in Amsterdam, is één van de grootste Europese specialisten in het aanbieden van online betaaloplossingen. Als full service leverancier op het gebied van online betalingsverkeer biedt ChronoPay bedrijven een breed scala aan oplossingen, onder meer voor het online accepteren van creditcard- betalingen en betalingen via iDEAL. ChronoPay biedt klanten de mogelijkheden om succesvol te zijn in e-commerce en biedt hen niet alleen technische ondersteuning van ervaren vakmensen, maar ook waardevolle aanverwante services zoals fraudepreventie.