Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Telfort met tarieven scherp in de aanval

Telfort zet volgende stap in invulling van voordeelaanbieder

Amsterdam, 7 mei 2007 - Telfort verlaagt vandaag haar tarieven voor de belbundels tot wel 17%. Algemeen directeur Marco Visser: "Na de introductie van onbeperkt bellen met Telfort unlimited zet Telfort hiermee de volgende stap als dé voordeelaanbieder in de mobiele telecommarkt." Hiermee komt Telfort de prijsbewuste consument tegemoet die in recent onderzoek heeft aangegeven kosten het belangrijkste keuzecriterium te vinden bij de aanschaf van een abonnement. Telfort unlimited is er speciaal voor de veelbellers. Voor mensen die minder maar wel voordelig willen bellen en ook een mobieltje willen, is er nu Telfort belbundel. Met 9 bundels biedt Telfort voor iedereen de juiste keuze.

Telfort gaat in de campagne de directe vergelijking met de concurrent aan. Uit de onafhankelijke belwijzer van Bellen.com blijkt dat Telfort in vergelijking met T-mobile, Vodafone, Orange en Hi vaak de beste keuze is. Er worden flinke besparingen behaald die iedere prijsbewuste consument zullen aanspreken.

Bij Telfort belbundel gaat bellen naar je voicemail vanuit de bundel; voor bellen buiten de bundel is het tarief 25 cent per minuut. Ook is het mogelijk om de bestaande sms-bundels bij dit abonnement aan te schaffen; zonder bundel kost een sms'je 22 cent. Een mms'je (foto verzenden) kost 30 cent per bericht en het algemene data-tarief is 25 cent per 100kB.

Over Telfort
Telfort is de challenger in de Nederlandse mobiele telecom. Met lef en daadkracht biedt zij die proposities waar de prijsbewuste Nederlander naar op zoek is. Geen franje, maar recht toe, recht aan proposities. Telfort maakt bellen weer helder en begrijpelijk.


- EINDE PERSBERICHT -

Voor nadere persinformatie of interviewverzoeken kunt u contact opnemen met:

Sandra Schoenmakers
Telefoon: 020-200 25 77
E-mail: sandra.schoenmakers@telfort.nl