Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Herinrichting Delistraat begint op 7 mei

In opdracht van de deelgemeente Feijenoord
begint Gemeentewerken maandag 7 mei met de herinrichting van de Delistraat. Dit neemt naar verwachting zeven weken (tot 23 juni) in beslag. Onvoorziene omstandigheden, zoals slecht weer, kunnen de duur van het werk beïnvloeden.

Wat gebeurt er?
De werkzaamheden bestaan in hoofdzaak uit vervanging van de bestrating tussen de gevels en de bomenrij, plus vernieuwing van de openbare verlichting.

Fasen
Om de overlast zoveel mogelijk te beperken, worden de werkzaamheden in de Delistraat in twee fasen uitgevoerd. De eerste fase loopt vanaf huisnummer 28 tot en met de Sumatraweg, de tweede fase vanaf huisnummer 28 tot aan de Lombokstraat. In de tweede fase is het doorgaand rijverkeer via de Lombokstraat naar de Veerlaan gestremd.

Roteb
U wordt verzocht tijdens de uitvoering geen afval aan te bieden bij opgebroken delen van de straat, maar dit te doen op de dichtstbijzijnde voor de vuilniswagen bereikbare locatie.

Informatie
Indien u naar aanleiding van deze brief nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met de heer R. Leeuwis van Gemeentewerken, via telefoonnummer (010) 497 15 86.