Ingezonden persbericht

Indien u deze e-mail niet goed ontvangt, klik dan hier voor de webversie.
StichtingBurger.NL

PERSBERICHT 3 mei 2007: opnames nieuw TV programma in Tilburg op de maandagavonden: BinnenZonderKloppen

Geachte redactie,

Met dit persbericht informeren wij u over een nieuw wekelijks TV programma dat in de gemeente Tilburg van start gaat, genaamd "BinnenZonderKloppen". In Tilburg onder andere te ontvangen via kabelfrequentie 512 megahertz / kanaal 26+. Tevens vermelden we in dit bericht een enkel ander actueel bericht met betrekking tot Stichting Burger.

BinnenZonderKloppen

Vanaf Maandagavond 070507 nemen wij dit TV programma met afwisselende gastsprekers over politieke thema's en actuele zaken op tussen 20 - 21 uur in Miller Time, hartje centrum Tilburg. U bent van harte welkom. U bent van harte welkom op deze bijeenkomst 20-22 uur. De dag erna kunt u via diverse media nagenieten van deze avond met deze "discussie in debat" onder de naam van dit TV programma: "BinnenZonderKloppen". Op de Tilburgse TV via kabelfrequentie 512 megahertz / kanaal 26+.

Gastsprekers (in willekeurige volgorde):

Dion van Doremalen, beste Vrijwilliger van Tilburg!

Mat Herben, voormalig Fractievoorzitter Tweede Kamer LPF

Prof.dr. S.C.W.Eijffinger, hoogleraar Europese Fin. Ec. UVT en lid van de REA

Onderwerpen (in willekeurige volgorde):

Vrijwilliger(s) in Tilburg

100 dagen kabinet en nu? Beloftes Kabinet omgeven door onzekerheid
6 mei 2007, herdenking 5 jaar Pim Fortuyn

Tilburg Actueel: Politieke thema's en actuele zaken

Gespreksleider:

Richard Engelfriet (TV)

maandagavond 20.00 - 22.00 uur is iedereen van harte welkom aan het Piusplein in "Miller Time", Piusplein 6. De toegang is gratis en de bar blijft open. Vraag vooraf of een suggestie voor een gastspreker die maandag zeker niet mag ontbreken?

Foto's?: Tilburg!

Raad van Advies Stichting Burger
Stichting Burger heet Prof. Dr. U. Rosenthal (Uri) van harte welkom als lid van de Raad van Advies. De heer Rosenthal is onder meer voorzitter van de VVD-fractie in de Eerste Kamer, lijsttrekker van de VVD bij de verkiezingen voor de Eerste Kamer en voorzitter van het COT Instituut voor Veiligheids- en Crisismanagement.



Ingezonden persbericht