Topper Joling treedt op voor gehandicapten

Gerard Joling, Alex en Tony Anderson maken dromen waar...

HOOFDDORP, 20070507 -- Maandag 7 mei zullen Gerard Joling, Alex en Tony Anderson een groots concert geven voor ruim 570 verstandelijk gehandicapten. Het concert zal plaats vinden in Claus Event Center te Hoofddorp en is gratis toegankelijk, mits je vooraf hebt opgegeven.


Na de twee succesvolle voorgaande edities in 2003 en 2005 met BZN, Koos Alberts, Alex en Tony Anderson is het Stichting Een dag uit je dromen ook dit jaar weer gelukt om een goed programma op de been te krijgen en vele gehandicapten uit de regio Haarlemmermeer een geweldige dag te bezorgen.

'Het is geweldig dat we dit jaar weer drie top artiesten hebben kunnen strikken. De populariteit van Gerard Joling is op dit moment erg groot door zijn kersverse nummer 1 hit Maak me Gek, maar ook zijn presentatie van sterren dansen op het ijs trekt en So you wanna be a popstar werken daar aan mee. Maar naast Geer staan er natuurlijk nog twee andere geweldige artiesten op het podium die inmiddels al ruim hun sporen hebben verdiend!'

De presentatie is dit jaar in handen van Andre Accord. Andre is een zeer goede presentator en o.a. bekend van het Tros tv-programma Superster, maar ook van de presentatie van bevrijdingspop in Haarlem. Andre zal met zijn enthousiasme zeker zorgen voor een leuke en spetterende presentatie.

Vooraf aan het concert zullen clowns zorgen dat iedereen gesminckt kan worden en ook de inwendige mens wordt niet vergeten. Want zo sponsoren diverse bedrijven nog haringen, andere hapjes en de drankjes.

Iedereen werkt volledig belangeloos mee aan dit evenement. Zo komen de artiesten non-profit optreden en stelt Claus Event Center het grote ballroom beschikbaar, maar ook diverse vrijwilligers en sponsors maken dit allemaal mogelijk en ook de gemeente Haarlemmermeer draagt zijn steentje bij.


Tijden:
Inloop 12.30 uur
Tony Anderson 13.00 uur
Alex 13.30 uur
Gerard Joling 14.00 uur
Uitloop 15.15 uur

In 1985 hoort de wereld voor het eerst van Gerard Joling. Hij doet mee aan de Soundmixshow en wordt daar 3e. In dat zelfde jaar scoort Gerard zijn eerste nummer 1 hit met Love is in your eyes. Korte tijd later scoort Gerard wederom en nu met de hit No more bolero's die over de hele wereld de top 10 haalt en in diverse landen, waaronder Nederland, ook de nummer 1 positie. Inmiddels is Gerard vele singels en tv-programma's verder en ook tegenwoordig is hij nog razend populair zou scoorde Gerard de laatste tijd nog met het Cooldown Café (The Lion Sleeps Tonight), Over de Vloer (met Gordon), Sterren Dansen op het IJs en natuurlijk met zijn laatste nummer 1 hit Maak me Gek. Toen Gerard benaderd werd voor dit evenement was hij direct enthousiast, juist ook omdat het om gehandicapten uit zijn eigen omgeving gaat.

Alex brak definitief door in 2000 toen hij een grote hit scoorde met 'Een Bossie Rooie Rozen' en daarna diverse malen zijn opwachting maakte in de tv programma's 'Big Brother' en 'De Bus'. Ook nu timmert Alex nog flink aan de weg, want in 2006 scoorde hij nog met zijn hit De Liefde de carnavalskraker van het jaar en ook afgelopen jaar heeft hij weer hoog gescoord met zijn Festival van Liefde. Alex was ook dit jaar direct weer enthousiast. Na het geweldige optreden in 2005 hoopt Alex ook dit maal weer op een geweldige sfeer met veel blije gezichten.

Tony Anderson heeft jaren in diverse achtergrond koren gezongen en sinds een aantal jaren heeft hij zich toegelegd op zijn solo carrière en het componeren van muziek. In 1992 heeft hij het voor programma verzorgt van Andre Hazes bij diens concert in Ahoy Rotterdam. Vorige maand heeft Tony een nieuw album uitgebracht genaamd 'Ik voel me prima!' met 8 splinternieuwe eigen geschreven nummers. Ook Tony heeft genoten in 2005 en toen sprak hij de hoop al uit om van dit evenement een traditie te maken.




Stichting een dag uit je dromen