Gemeente Elburg


Uw stem telt!

In de gemeente Elburg laten de Gemeente, De Betere Woning en Omnia Wonen gezamenlijk een wo- ningbehoeftenonderzoek uitvoeren. Dit onderzoek wordt gehouden in de maand juni. Bijna 1000 huis- houdens worden hiervoor benaderd door Van Diggele Onderzoek.

De uitkomst van dit onderzoek wordt gebruikt om het gemeentelijk woonbeleid af te stemmen op uw woonwensen. Naast dit onderzoek wordt er ook gekeken naar onder andere demografische ontwikkelin- gen en de regionale woningmarktsituatie. Er worden gaande de rit diverse partijen betrokken, zoals de wijkcomités, de makelaars, de seniorenraad, etc. Hierover wordt op korte termijn meer bekend.

Om een goed beeld te krijgen van de woningbehoefte in Elburg, Oostendorp, Doornspijk, Hoge Enk en 't Harde is medewerking aan de telefonische enquête heel erg belangrijk. Degenen die voor het onder- zoek worden benaderd, ontvangen eerst een aankondigingsbrief van de gemeente. In deze brief staat het doel van het onderzoek en vraagt de gemeente om uw medewerking. Wij hopen dat u mee wilt wer- ken aan het onderzoek want hoe meer mensen meewerken aan het onderzoek, hoe beter wij ons wo- ningbeleid kunnen afstemmen op uw behoefte!