ABVAKABO FNV

Jaarboek werknemers bij de overheid 2007

Het `Jaarboek werknemers bij de overheid' informeert over ontwikkelingen bij de overheid die van belang zijn voor werknemers van het rijk, de gemeenten, provincies en waterschappen. Onderwerpen die aan de orde komen in het boek zijn bijvoorbeeld cao-wijzigingen, de positie van de ambtenaar, arbeidsomstandigheden, medezeggenschap bij overheid, de arbeidsmarkt, arbo-convenanten, integriteitvragen, opleidingsmogelijkheden en uitkomsten van verschillende arbeidsinspecties.

Het boek verschijnt elk jaar en is een must voor iedere overheidswerknemer die goed op de hoogte wil blijven. Het is het enige boek dat een volledig overzicht geeft van alle ontwikkelingen bij de overheid, gericht op alle werknemers, gebaseerd op oorspronkelijke bronnen, zoals kamerstukken, onderzoeken en rapportages. Dit alles uiteraard in toegankelijke taal en overzichtelijk samengebracht.

Een greep uit de artikelen in het nieuwe Jaarboek Overheid 2007:
* Topinkomens (semi-)publieke sector openbaar
* Harmonisatie arbeidsvoorwaarden Rijk

* Brandweer

* Regeerakkoord over de ambtenaar

* Alles over het ABP

* Centrale or bij gemeenten

* Agressieregistratie bij gemeenten

* Integriteit bij gemeenten, provincies, rijk
* Prestatiebeloning bij de overheid

* Inkrimping overheid

Bestellen

Het Jaarboek Overheid verschijnt op niet-commerciële basis en wordt tegen kostprijs aangeboden aan de leden van de vakorganisaties voor overheidspersoneel. U kunt het op twee manieren bestellen: U kunt het jaarboek als los exemplaar kopen voor EUR 9,95 per exemplaar; of u kunt een abonnement nemen op het jaarboek Overheid. U ontvangt dan de editie 2006 voor EUR 8,95. Abonnees krijgen jaarlijks het jaarboek toegezonden tegen gereduceerde prijs. Bij een abonnement verzoeken wij u jaarlijks per machtiging het abonnementsgeld van uw (post)rekening af te mogen schrijven. U kunt de machtiging elk moment intrekken. Het jaarboek verschijnt in juli 2007. Bij toezending wordt u tegelijkertijd een factuur toegezonden. U kunt uw bestelling doen o.a. via e-mail naar .
07-05-2007, Gemeenten, Provincies, Rijk, Waterschappen | Meer over: