GTI NV

GTI Industrial Automation demonstreert GTI MES Toolbox op Victam 2007

Zaandam, 2 april 2007

Op 8, 9 en 10 mei 2007 vindt de Victam 2007 plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Op deze vakbeurs tonen ruim 200 leveranciers van ingrediënten, apparaten en diensten hun producten aan bezoekers uit de sectoren diervoeders, visvoeders, huisdiervoeding, bloemfabricage, graanverwerking, biomassaproductie en recycling.

Het thema van deze editie is 'Winstoptimalisatie door nutritie en technologie'. Het produceren op klantorder in elke gewenste hoeveelheid en volgens een groot aantal verschillende recepten is een belangrijke voorwaarde om de winst te kunnen verzilveren.

GTI laat zien hoe de GTI MES Toolbox naadloos aansluit op de hedendaagse eisen en behoeften van de sectoren feed en agro. Met dit modulaire en schaalbare softwareplatform - dat zijn sporen al verdiende in de food- en lichte procesindustrie - kan het gehele productieproces vanaf de inname van grondstoffen tot en met bulkverlading en ritplanning integraal en object georiënteerd worden geautomatiseerd.

Op stand 7A110 GTI demonstreert hoe informatie over productiemiddelen, grondstoffenvoorraad en receptuur real-time beschikbaar wordt gemaakt om de juiste beslissingen te kunnen nemen. En hoe bij het (tussentijds) wijzigen van de productieplanning of kwaliteitsparameters het proces online en automatisch kan worden bijgestuurd.

Gratis toegang
Klik hier (http://rms.n200.com/index.php?beursid=301&expoid=15137) voor gratis toegang tot de Victam 2007. Print uw barcode en laat deze scannen op de beurs. U ontvangt dan ter plekke een toegangsbadge.

GTI Industrial Automation ontwerpt en realiseert complete systemen voor het automatiseren, beheersen en optimaliseren van technische en logistieke processen. Meer dan 120 automatiseringsspecialisten verspreid over vijf regionale centra in het land staan voor u klaar. Voor meer informatie over de dienstverlening van GTI Industrial Automation kijkt u op www.gti-group.com/ia.