GTI NV

Ontmoet GTI op vakbeurs Safety & Security 2007

Utrecht, 10 april 2007

Van 8 t/m 10 mei 2007 vindt u GTI op Safety & Security Amsterdam, hét nieuwe tweejaarlijkse evenement op het gebied van beveiliging en (brand)veiligheid voor de professionele en zakelijke markt.

Als grootste multidisciplinair technisch dienstverlener van Nederland heeft GTI dagelijks met beveiligingsvraagstukken te maken. Die ervaring ziet u terug in de kwaliteit van onze risicoanalyses, adviezen, feitelijke oplossingen en onderhoudsafspraken. GTI is gewend te denken in totaaloplossingen. Zo zijn we als geen ander in staat om uw beveiligingssystemen te koppelen aan (aanwezige) technische systemen en gebouwbeheersystemen. Uiteraard ziet u dergelijke integraties terug in lagere kosten en een verhoogde beheersbaarheid.

Gratis toegang
Graag ontmoeten wij u op Safety & Security Amsterdam. Daarom bieden wij u met veel plezier een gratis entreekaart. Klik op de button Safety & Security 2007 op de homepage van onze website. Via onderstaande button kunt u zich eenvoudig registreren voor een bezoek aan de beurs.

Welkom op onze stand
Op Safety & Security Amsterdam vindt u ons in de Hollandhal op stand 11.425, waar wij u graag meer vertellen over de multidisciplinaire mogelijkheden die GTI u biedt.

Safety & Security wordt gehouden in de RAI in Amsterdam en is voor bezoekers geopend op dinsdag 8 t/m donderdag 10 mei 2007 van 10.00 - 17.30 uur.