ABVAKABO FNV

Informatiebijeenkomsten cao gehandicaptenzorg.

Op de vierde dag van de onderhandelingen hebben de werkgevers een voorstel voor de nieuwe cao gehandicaptenzorg gedaan. Daarbij vertelden zij dat hun voorstel nog weinig ruimte heeft om verder tegemoet te komen aan de voorstellen van ABVAKABO FNV en de andere bonden in de gehandicaptenzorg. Daarop is besloten de voorstellen van de werkgevers aan de leden ter beoordeling voor te leggen. Via de email () kunnen leden reageren op de nieuwskrant van 10 april 2007. Er komen ook informatiebijeenkomsten waar de aanwezigen zich over deze voorstellen kunnen uitspreken. De bijeenkomsten zijn op 8 en 9 mei 2007. Zij staan open voor leden en niet-leden.

Op 8 mei organiseert ABVAKABO FNV samen met CNV Publieke Zaak, NU91 en FBZ een informatiebijeenkomst in Deventer in het Hof van Colmschate, Holterweg 104. De bijeenkomst begint om 16.00 uur en eindigt uiterlijk om 18.00 uur.

Woensdag 9 mei vindt een soortgelijke bijeenkomst plaats in Den Bosch in het Golden Tulip Hotel Central aan de Burg. Loeffplein 98. Ook daar wordt om 16.00 uur begonnen en uiterlijk om 18.00 uur geëindigd.

Tijdens de bijeenkomst worden de voorstellen van de werkgever toegelicht, kunnen vragen gesteld worden en vindt er discussie plaats. Ook zal het oordeel van de aanwezigen worden gevraagd. Ook dat oordeel is van directe invloed op de onderhandelingen die op 10 mei worden voortgezet.

De leden van ABVAKABO FNV kunnen hun reiskosten declareren, de toegang is vrij en aanmelden kan achterwege blijven.
26-04-2007, Gehandicaptenzorg | Meer over: gehandicaptenzorg, zorg |