Gemeente Voorschoten

Symposium ter ere van officiële installatie
burgemeester Staatsen
Uitgebracht op: dinsdag 1 mei 2007

In de buitengewone raadsvergadering van dinsdag 8 mei 2007 vindt de officiële installatie van burgemeester J.M. Staatsen plaats. Naast de officiële raadsvergadering zal in bredere kring op een nader te bepalen datum een symposium worden georganiseerd. Op deze wijze wordt op een inhoudvolle wijze luister bijgezet bij het aantreden van de heer Staatsen als burgemeester van de gemeente Voorschoten. Het symposium zal in het teken staan van het thema Burgerparticipatie.

De buitengewone raadsvergadering is in het Ambachts en Baljuwhuis en begint om 17.00 uur. Dit is een gevolg van de benoeming van de heer drs. J.M. Staasten tot burgemeester van Voorschoten bij Koninklijk Besluit van 25 april 2007. Deze benoeming gaat in op 1 mei 2007.

Aangezien burgemeester Staastsen al een groot aantal maanden in Voorschoten waarnemend burgemeester is, heeft deze gebeurtenis een intern karakter, hoewel natuurlijk pers en publiek in de openbare vergadering welkom zijn op de publieke tribune.

Sprekers zijn:
· de heer J. van Herk, nestor, namens de gemeenteraad · de heer H.H.V. Horlings, loco-burgemeester, namens het college van burgemeester en wethouders
· de heer G.C. Bouwman, namens de ambtelijke organisatie · burgemeester J.M. Staatsen


- einde bericht -