Ernst & Young: Uitnodiging Bedrijfsbarometer I, 8 mei 2007


01.05.2007 / 15:01 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Ernst and young

Ernst and young

Ernst & Young: Uitnodiging Bedrijfsbarometer I, 8 mei 2007

Nederland - Duitsland is in de sport altijd een beladen wedstrijd. In het zakenleven weten wij de oosterburen als onze belangrijkste handelspartner vaak en makkelijk te vinden. Ernst & Young heeft in Nederland de bedrijfsbarometer als vinger aan de pols van de Nederlandse economie. In Duitsland heeft de firma de Mittelstandsbarometer. Op 8 mei worden beide barometers vergeleken in een sessie voor de media. Hoe staat het Nederlandse economie tegenover de Duitse? En hoe zijn de sentimenten in het Nederlandse bedrijfsleven in verhouding met onze Duitse buren?

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 8 mei. Marnix van Rij, partner kantoor Den Haag, en Peter English, partner van Ernst & Young Duitsland, zullen de uitkomsten toelichten.

De presentatie begint om 12.00 uur en eindigt om 13.30 uur bij Ernst & Young, Drentestraat 20 in Amsterdam. Kijk voor een routebeschrijving op www.ey.nl. Voor een lichte lunch wordt gezorgd.

Voor vragen en aanmeldingen kun je terecht bij: Liesbeth Aarssen, persvoorlichter Ernst & Young: liesbeth.aarssen@nl.ey.com, 010 - 406 57 94 of 06 - 212 51 229.

Over de Ernst & Young Bedrijfsbarometer
De Bedrijfsbarometer van Ernst & Young is de vinger aan de pols van het Nederlandse bedrijfsleven. De Bedrijfsbarometer geeft inzicht in de conjuncturele trends vanuit ondernemersperspectief en geeft de opinie weer over actuele onderwerpen die spelen in het bedrijfsleven. Het onderzoek wordt sinds december 2005 gehouden onder 900 managers en medewerkers in bedrijven met 20 tot 1000 medewerkers. Het onderzoek is uitgevoerd door het marktonderzoekbureau Interview-NSS. De groep respondenten wordt online geënquêteerd. Elke Bedrijfsbarometer bestaat uit een aantal terugkerende conjunctuurvragen en vragen over specifieke ondernemersthema's. Deze laatste vragen variëren per editie.