Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

6e Sociëteit Strevelsweg

Op dinsdag 8 mei, van 18.00 tot 20.00 uur, is er weer een Sociëteit aan de Strevelsweg. Bewoners en ondernemers van de Strevelsweg maken onder het genot van een hapje en drankje nader kennis met elkaar. U bent van harte welkom!

De sociëteiten worden elke eerste dinsdag van de maand gehouden, tot juni 2007. In verband met de meivakantie is de sociëteit van de maand mei verplaatst naar de tweede dinsdag van de maand. Het thema van de 6e Sociëteit aan de Strevelsweg is: Strevelsweg onder de loep.

Bewonersonderzoek
Tijdens de sociëteit presenteren de projectleden van Onverklaarbaar Bewoond de resultaten van het bewonersonderzoek. Bewoners en ondernemers worden na de presentatie in de gelegenheid gesteld om te reageren op de resultaten. Bent u benieuwd naar de uitkomsten van dit onderzoek of wilt u gezellig mee discussiëren? Kom dan op dinsdag 8 mei naar Eetcafé Pizzeria Gino!

Informatie
Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met projectteam Onverklaarbaar Bewoond, via telefoonnummer (010) 423 16 16 of Ton Buitendijk, via telefoonnummer (010) 291 60 45.

6e Sociëteit Strevelsweg
Datum: dinsdag 8 mei
Tijdstip: 18.00 uur tot 20.00 uur
Locatie: Gino, Strevelsweg 63-65

U komt toch ook?