Gemeente Helden

Bijeenkomst klankbord herinrichting project Helden-Oost

Op dinsdag, 17 april 2007 is de klankbordgroep voor de tweede keer bij elkaar gekomen. Tijdens deze bijeenkomst zijn de eerste schetsplannen van ingenieursbureau Janssen de Jong besproken. Er is vooral gekeken of de wensen, die door de klankbordgroep waren verzameld, ook in het schetsplan zijn vertaald. Ieder lid van groep heeft nog aanvullingen kunnen inbrengen. Van deze mogelijkheid is dankbaar gebruik gemaakt.

Op 8 mei komt de groep weer bij elkaar. In deze bijeenkomst zijn de schetsontwerpen door Janssen de Jong verder gedetailleerd uitgewerkt. Ook vertelt het ingenieursbureau welke infiltratiemogelijkheden in dit project zijn. Nu vinden er nog onderzoeken plaats om de infiltratie te bepalen.

Jan van den Boschstraat

De klankbordgroep heeft besloten om nu nog geen nieuwsbrief op te stellen, omdat de plannen nog in een voorbereidende fase verkeren. Als er concretere voorstellen komen dan worden alle aanwonenden met een nieuwsbrief geïnformeerd.

Als u vragen heeft kunt u deze aan de contactpersoon van de klankbordgroep doorgeven. Uiteraard kan kunt u voor vragen/opmerkingen contact opnemen met projectleider Jac Bouten, telefoonnummer (077) 307 29 15.

26-4-2007 11:11