Mojo Concerts
12-10-2006

Onbetwistbare kwaliteiten George Dalaras te zien in Amsterdam

De Portugezen hebben de fado waarin vol weemoed en melancholie wordt gezongen over het alledaagse leven. Rembetika is de Griekse variant van de blues waarin thema's als eenzaamheid en liefdesverdriet op hartverscheurende wijze bezongen worden. Het genre bestaat al meer dan een eeuw en anno 2006 is rembetika nog springlevend. Eén van de bekendste vertolkers van het moderne Griekse levenslied heet George Dalaras.

Dankzij vader en rembetika-zanger Loukas Daralas kreeg zoon George deze muziek met de paplepel ingegoten. Met meer dan tien miljoen (!) verkochte albums staat de gevierde artiest zo'n veertig jaar aan de top van de Griekse muziekwereld. Ook Westerse muzikanten als Sting en Bruce Springsteen erkennen Dalaras' onbetwistbare kwaliteiten. Maak je op voor pure muziek die je raakt in je hart en ziel.

Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen beschikbaar.

Dinsdag 8 mei 2007
Heineken Music Hall - Amsterdam Zuidoost
Entree: E 42,50/E 40,-/E 37,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 14 oktober om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen. Of bestel online kaarten.