Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Jongen na uitgaan beroofd

Hilversum, 08-05-2007 o Een 16-jarige inwoner van Laren is zondagochtend rond 01.00 uur het slachtoffer geworden van een beroving op de Groest in Hilversum.

De jongen liep na een cafébezoek naar zijn bromfiets die hij op de Groest had neergezet. Tijdens het openen van het slot van zijn brommer werd hij aangesproken door twee jongens. Een van de jongens bedreigde de Laarder met een mes en eiste zijn mobiele telefoon op. De Laarder voelde zich dusdanig bedreigd dat hij dit deed. De beide jongens gingen er vervolgens op de fiets vandoor.

Signalement: dader 1 licht getint uiterlijk, 1.90 meter, normaal postuur, 16/18 jaar. De jongen heeft kort zwart haar en droeg een donkerblauw sportjack, een spijkerbroek, witte gympen en een zwarte Nike pet. Dader 2 licht getint uiterlijk, ongeveer 1.80 meter, 15/18 jaar en een gezet postuur. De jongen droeg een witte broek, een zwart met zilver jack, zwarte gympen en een zwarte Nike pet. Hij heeft kort sluik zwart haar.

De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen van het voorval. Zij kunnen zich melden via 0900 8844 of bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.