Politie Gelderland-Zuid

Mishandelingen op station Beesd

Politie zoekt getuigen

Beesd, 08-05-2007 o Op vrijdagavond 4 mei werden op het station in Beesd enkele jongeren, afkomstig uit Utrecht, mishandeld door een grote groep jongeren die zich al in de omgeving van het station ophielden. Drie van de mishandelde jongeren hebben inmiddels aangifte gedaan.

Die avond, rond 22.00 uur. Kwam een groepje jongeren waaronder de drie slachtoffers aan op het station van Beesd. Ze wilden daar naar een plaatselijke discotheek. Op de parkeerplaats van het station bevond zich een groep van ongeveer 25 jongeren die zich direct agressief opstelden.
De drie slachtoffers werden geschopt en geslagen. Ze zagen echter kans om weg te komen. De politie onderzoekt de zaak.

Getuigenoproep

De groep die zich aan de mishandelingen schuldig maakte bestond uit ongeveer 25 jongens en meisjes, allen met een blanke huidskleur. De meeste jongeren van deze groep hadden donkere kleding aan. Het merendeel van de jongens was kaal geschoren.
De politie wil graag in contact komen met mensen die de groep hebben gezien en die wellicht getuige zijn geweest van de mishandelingen. Zij kunnen contact opnemen met het politieteam Geldermalsen op telefoonnummer 0900 8844. Eventueel kan men ook anoniem reageren via de meldlijn van Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 7000. (03)