AutoRai

Subaru continueert "Editions" in voorjaarsactie

(5/8/2007)
Subaru heeft goed nieuws voor alle prijsbewuste kopers: de rijk uitgeruste Edition-uitvoeringen op basis van de Imprezaâs 1.5R en WRX Sedan, de Forester 2.0X en de Outback 2.5i blijven voorlopig leverbaar! Ook de LPG-actie op de Forester, Legacy en Outback wordt voorlopig gehandhaafd. Wegens succes blijft het nu dus in de maanden mei en juni feest bij de Subaru 6 Sterren Dealers!

Impreza WRX Edition: tijdelijk voordeel tot 3.450 euro

De van huis uit bloedstollende vierdeurs Subaru Impreza WRX is in Edition-versie uitgerust met een aantal Prodrive-accessoires, zoals een speciale grille, mattenset en pookknop. In combinatie met de speciale prijs voor de WRX Edition van slechts 30.995 euro is het voordeel tijdelijk liefst 3.450 euro.

Impreza 1.5R Edition: tijdelijk voordeel tot 3.300 euro

De Impreza 1.5R Edition beschikt over diverse extraâs ten opzichte van de âgewoneâ uitvoeringen. Zo wordt de vijfdeurs Plus â onlangs uitgeroepen tot klassewinnaar in de ANWB/KCK Trekauto van het Jaar-verkiezing! - onder meer voorzien van zijstootsierlijsten, een beschermrand op de achterklep en een achterbumper-beschermplaat. Het voordeel loopt bij de Edition-uitvoeringen op tot 3.300 euro. Er is al een Impreza 1.5R Edition voor 19.495 euro.

Forester 2.0X Edition: tijdelijk voordeel tot 3.200 euro

Er is al een Subaru Forester Edition - inclusief automatische airconditioning - leverbaar vanaf 29.495 euro. Het Edition-pakket op de Forester 2.0X Comfort omvat onder meer lichtmetalen wielen, een dakspoiler en water- en stofwerende bagageruimtebekleding. De Forester 2.0X Luxury Edition beschikt over Xenon-verlichting, beige leder- en alcantarabekleding en water- en stofwerende bagageruimtebekleding. Het voordeel van de Edition-uitvoeringen kan bij gebruikmaking van het LPG-aanbod oplopen tot 3.200 euro.

Outback 2.5i Edition: tijdelijk voordeel tot 4.500 euro

Subaruâs Outback in 2.5i Edition-uitvoering biedt een voordeel dat kan oplopen tot 2.500 euro. Het hieraan gekoppelde pakket extraâs omvat Xenon-verlichting, beige leder/alcantara bekleding, een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel en een Momo-stuurwiel met geïntegreerde audiobediening. Zoals gemeld is op deze auto ook de LPG-actie van toepassing, die neerkomt op een klinkende extra korting van 2.000 euro. Samen loopt het voordeel in dat geval op tot liefst 4.500 euro!

Kortom, door het prolongeren van de Edition-uitvoeringen en de LPG-actie op de Forester, Legacy en Outback blijft een bezoek aan de Subaru 6 Sterren Dealer voorlopig uiterst lucratief!