Extra informatieavond voor Vrede en Veiligheid


NIEUWEGEIN, 20070427 -- Op 8 mei aanstaande organiseert ROC Midden Nederland een extra informatieavond voor de Defensie- en Beveiligingsopleidingen. Het ROC gebouw aan de Dasseweide 3 in Nieuwegein staat die avond volledig in het teken van alle beroepsopleidingen die met Vrede en Veiligheid te maken hebben.

Voor iedereen die altijd al is geĂŻnteresseerd in een van de zogenaamde uniformberoepen, opent het ROC in Nieuwegein van 18.00 tot 21.00 uur de deuren van het schoolgebouw. Tijdens de avond zullen diverse stands van de krijgsmacht en beveiliging aanwezig zijn. Daarnaast is het mogelijk om meer informatie over de opleidingen en mogelijkheden binnen beide branches te verkrijgen. Bovendien kan ook al direct worden ingeschreven voor een van de opleidingen.

Natuurlijk is er ook volop de gelegenheid om rond te kijken binnen de school. Voor beide beroepsgroepen is een goede lichamelijke conditie belangrijk en daarom is onlangs op de locatie een nieuw fitness centrum in gebruik genomen. Deze sportruimte, vol met nieuwe kracht- en cardioapparatuur, is tijdens de avond geopend en kan uitgebreid getest worden onder begeleiding van de aanwezige studenten.

De informatieavond voor Defensie en Beveiliging wordt gehouden op 8 mei 2007 van 18.00 tot 21.00 uur op de Dasseweide 3 te Nieuwegein. Meer informatie is te vinden via www.rocmn.nl/informatieavond.





Ingezonden persbericht