George Dalaras op 8 mei in de Heineken Music Hall

Mojo concerts

http://www.mojo.nl

MOJO Concerts, Delft, 9 oktober 2006

GEORGE DALARAS OP 8 MEI IN DE HEINEKEN MUSIC HALL.

De Griekse zanger George Dalaras komt naar Nederland. Dalaras geeft op 8 mei een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Het concert staat in het teken van Rembetiko (Griekse blues). De kaarverkoop van het concert van George Dalaras begint aanstaande zaterdag.

Het Griekse fenomeen George Dalaras heeft al 65 albums op zijn naam staan en werkte mee aan meer dan 50 albums van andere artiesten. Bijna al zijn albums hebben de status van platina bereikt. Dalaras verkocht in totaal meer dan 12 miljoen platen wereldwijd. Zijn wortels liggen in de Griekse traditionele muziek, de bouzouki, rembetiko en smirneiko. Maar de afgelopen twintig jaar probeert hij deze genres te vernieuwen en naar een jonger publiek te vertalen. In zijn vaderland houdt hij zich verre van alle sterperikelen die rond de Griekse bouzouki muziek gangbaar zijn. Dalaras is meer iemand die de muziek voorop stelt.

George Dalaras geeft al meer dan 40 jaar concerten. Zo was hij de eerste Griekse zanger die ook in de buitenlandse grote concertzalen optrad. Hij gaf concerten in The Royal Albert Hall in Londen, het Olympia Theater in Parijs en gaf ook optredens op diverse festivals waaronder het Crossing Border Festival in 2001. Dit optreden was tevens zijn laatste tot nu toe in Nederland. Voor het concert in de Heineken Music Hall op dinsdag 8 mei zijn alleen zitplaatsen verkrijgbaar.

George Dalaras
Dinsdag 8 mei 2007
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: 42.50, 40 en 37 euro (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl, AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal.

Noot aan de redactie (