Ingezonden persbericht


Persbericht

Datum : 25 april 2007

Contactpersoon : Gina van Elburg van JHGE
Bereikbaar : 06 20209009

Betreft:

Vrieling hand-in-hand met Joost Hage naar BusinessVakdagen Hardenberg
---

Op 8, 9 en 10 mei 2007 staat de Evenementenhal te Hardenberg in het teken van de BusinessVakdagen. Bedrijven en organisaties uit het midden- en kleinbedrijf, dienstverlening en/of rijksoverheid bieden tijdens deze beursdagen de mogelijkheid om contacten te leggen tussen potentiële relaties en het verstevigen van de bestaande relaties.

Natuurlijk is ook de Vrieling Adviesgroep op deze beurs aanwezig. De Vrieling Adviesgroep is een begrip in de regio en het is alom bekend dat bij dit familiebedrijf alles draait om mensen én om de zekerheid die mensen zoeken. De klant staat bij alles wat Vrieling doet centraal. Dat was in 1949, het jaar dat Vrieling het bedrijf opstartte reeds het geval en dat is altijd zo gebleven.

Dat Vrieling na 60 jaar nog altijd vooruitstrevend, innovatief en actief blijft, blijkt uit het feit dat er is gestart met een nieuwe reclamecampagne. Uit deze frisse campagne wordt duidelijk dat Vrieling met de tijd meegaat en ervaart dat ondernemen op hoog niveau vergelijkbaar is met de golfsport. In de golfsport is het nodig dat men oog voor detail heeft, verrassend kan zijn, vertrouwen moet hebben, met precisie op zijn of haar doel afgaat en trots mag zijn op het resultaat. Wie daar alles vanaf weet is één van Nederlands meest bekende golfprofessionals Joost Hage. Vanwege het feit dat de Vrieling Adviesgroep en Joost Hage een langdurige relatie hebben opgebouwd, was de link gauw gelegd. Joost Hage die inmiddels naast zijn beroemde golftrickshows ook bekend is van zijn maandelijkse golfrubriek in De Telegraaf zal op de BusinessVakdagen laten zien hoeveel overeenkomsten business heeft met de golfsport.

Gedurende alle BusinessVakdagen kunt u hem bewonderen en aanspreken op de stand van de Vrieling Adviesgroep en in de voor hem speciaal vervaardigde golfkooi waar Joost onderdelen van zijn golftrickshow zal vertonen. U kunt rekenen op een warm welkom namens De Vrieling Adviesgroep én golfprofessional Joost Hage. Openingstijden van de beursdagen:

8 mei 14.00 - 22.00 uur, 9 mei 14.00 - 22.00 uur, 10 mei 14.00 - 22.00 uur

Locatie: Evenementenhal Hardenberg

via email: info@joosthage.com

telefonisch: 0031 (0)529 461220 of
mobiel 0031 (0)6 20209009

via reguliere post:
Stegerdijk 7
7737 PT STEGEREN

Marketing, backoffice & PR
Gina van Elburg
06 20209009


---- --