Internet Services Europe en ProServe verlengen samenwerking


08.05.2007 / 09:31 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Proserve b.v.

Proserve b.v.

Internet Services Europe LTD en ProServe B.V. verlengen hun succesvolle samenwerking

Stabiliteit basis voor verdere groei

Alblasserdam: 8 mei 2007: ProServe B.V., dè zakelijke internet service provider, heeft vandaag aangekondigd dat het een nieuwe 3-jarige overeenkomst heeft afgesloten met Internet Services Europe Ltd uit Oud Gastel, één van nederlands grootste aanbieders van webhostingdiensten en domeinnaamregistratie. De dienstverlening bestaat uit co-locatieruimte met hoge vermogensdichtheid voor koeling en stroomgebruik & connectivieitsdiensten met een hoge capaciteit en beschikbaarheid.

Beide partijen kwamen onlangs tot de hernieuwde overeenkomst en zijn verheugd hun samenwerking te hebben verlengd.

'Onze samenwerking met ProServe dateert al van begin 2001 en ProServe heeft ons nog nooit in de steek gelaten. ProServe komt haar beloftes altijd na en onze klanten en wij zijn zeer tevreden over de technische dienstverlening en connectiviteit die wij door ProServe geleverd krijgen. In de nabije toekomst zullen wij ons nog verder profileren op de Nederlandse hostingmarkt waarbij we gebruik maken van zeer innovatieve technologie. Het is fijn dat we dan op een dergelijke partner kunnen rekenen', aldus John van der Lingen, een van de directeuren van Internet Service Europe Ltd.

ProServe over de verlenging van de overeenkomst: 'Internet Service Europe Ltd behoort al sinds 2001 tot onze sterk groeiende klantengroep en is één van onze meest succesvolle klanten. Wij zijn verheugd dat wij een dergelijke grote topspeler voor wederom een aanzienlijke periode van diverse faciliteiten en diensten zoals rackspace, stroom en bandbreedte mogen voorzien', aldus Gerben van der Veen, Managing Director van ProServe.

Over ProServe
ProServe is een zakelijke Internet Services Provider (ISP) die zich richt op organisaties waarbij het continu en vlekkeloos functioneren van internettoepassingen in directe relatie staat tot het behalen van de gewenste resultaten en het behoud van een goede reputatie. Dankzij de technische faciliteiten die ProServe vanuit haar serverruimte met hoge vermogendsdichtheid kan leveren is ProServe een totaalaanbieder van diverse kwalitatief hoogwaardige ISP diensten zoals dedicated servers, co-locatie, bandbreedte, online back-up en shared services. ProServe is opgericht in het jaar 2000, heeft haar hoofdvestiging in Alblasserdam en heeft 20 medewerkers in dienst. Gebaseerd op groeicijfers en op het aantal gehoste servers is ProServe één van de vijf grootste Nederlandse Internet Service Providers. ProServe biedt haar klanten solide, eerlijk advies en heeft het succes van deze aanpak de afgelopen zes jaar in Nederland & België aangetoond. Sinds eind 2006 concentreert ProServe zich volledig op de Nederlandse markt.

Over Internet Services Europe Ltd
Internet Services Europe Ltd, onder meer bekend als moedermaatschappij van een 16 tal (hosting) gerelateerde bedrijven waaronder Opendomainregistry, Dutchwebhosting, Eigendomein, Directhosting, etc.. Internet Service Europe Ltd is opgericht medio 1998 en heeft vanaf dat moment een spectaculaire groei doorgemaakt en beweegt zich met name in de Nationale & Internationale hosting & internet markt. Internet Service Europe Ltd heeft in zijn totaliteit meer dan 50.000 klanten (wereldwijd) en heeft ruim 70.000 domeinnamen in beheer en is één van de top 5 spelers in de Nederlandse hostingmarkt.

Meer informatie
Neem voor meer informatie of vragen contact op met Gerben van der Veen van ProServe. Hij is bereikbaar per email op gvdveen@proserve.nl en per telefoon via +31 (0)78 6922222.