Politie Hollands Midden

Datum: 8 mei 2007

Rijnsburg Verkeersongeval Dinsdag 8 mei om 05.00 uur vond op de Laan van Verhof een aanrijding plaats. Een 32 jarige automobilist uit Noordwijk reed in de richting van de rotonde om daarna rechts af te slaan in de richting van Noordwijk. Een 44 jarige fietsster uit Katwijk reed over de Oegstgeesterweg en stak bij de fietsersoversteekplaats over. Hier ontstond een aanrijding met de auto. De vrouw viel via de motorkop met haar hoofd op het wegdek.

Voorschoten Man mishandelt ex-vrouw De politie heeft maandagmiddag 7 mei een 39 jarige man uit Leiden aangehouden op verdenking van mishandeling van zijn ex-vrouw. De Leidenaar sloeg en schopte zijn ex-vrouw in haar woning in Voorschoten. Na de mishandeling is de man weggereden. Hij werd op de Vijf Meilaan in Leiden aangehouden. De Leidenaar is inverzekeringgesteld.

Leiderdorp Verkeersongeval Maandag 7 mei even na 17.00 uur vond op de kruising Buitendijklaan/Buitenhoflaan een aanrijding plaats. Een 38 jarige automobiliste reed over de Buitendijklaan in de richting van de Vijverhof. Op de kruising wilde zij linksaf slaan om de Buitenhoflaan in te rijden. Een 44 jarige fietsster reed over de Vijverhof en wilde haar weg vervolgen in de richting van de Buitendijklaan. Beiden stopten op de kruising en reden even later door waarna er een aanrijding ontstond. De fietsster klaagde over pijn in de buik. De bestuursters zijn beiden afkomstig uit Leiderdorp.

Alphen aan den Rijn Politie zoekt verdachte van zware mishandeling Politie Hollands Midden zet het onderzoek naar de zware mishandeling van een 43 jarige Alphenaar onverminderd voort. Het slachtoffer werd woensdagavond 25 april zwaar gewond aangetroffen in winkelcentrum De Ridderhof en in kritieke toestand overgebracht naar het LUMC in Leiden. Zijn toestand is op dit moment nog onveranderd kritiek.

De politie heeft direct een team van twintig rechercheurs en specialisten op de zaak gezet om de dader van dit excessieve geweld op te sporen. Naast onderzoek van de technische recherche werd ook een buurtonderzoek gehouden, camerabeelden van het winkelcentrum bekeken en diverse getuigen gehoord. De politie acht het niet waarschijnlijk dat het geweld zich heeft gericht op een willekeurig slachtoffer. De politie zet het onderzoek voort.

Ammerstol Woningen ontruimd na gaslucht De politie heeft maandagavond 7 mei op aangeven van de brandweer zeven woningen aan de Zalmstraat ontruimd na een gaslek. Even na 20.00 uur werd er een gaslucht geroken. De brandweer, politie en Eneco werden gewaarschuwd. Het lek bleek te zitten bij de aansluiting van één van de woningen. Het gas ging vervolgens via de kruipruimten naar de andere woningen. Er werden metingen verricht waarna de woningen werden ontruimd. Nadat het lek was gedicht en de woningen waren gelucht, konden om 21.15 uur de bewoners weer terug naar hun woningen.

--- einde berichten ---
---

Postbus 4240 ( Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp ( Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459391 Fax 071 - 5459305



Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459800 Fax 071 - 5459326 ---- --