Ingezonden persbericht


SANDER SPIEGELENBERG NAAR CALL'M

Wageningen 8 mei 2007. Sander Spiegelenberg treedt per 1 juni aanstaande in dienst bij Call'm Services B.V. Hij is afkomstig van Post & Blankestijn Projecten, waar hij sales manager was. Bij Call'm zal Spiegelenberg (34) de functie van commercieel manager bekleden.

Om de groei van het bedrijf in goede banen te leiden heeft Call'm Sander Spiegelenberg aangetrokken. Spiegelenberg komt over van Post & Blankestijn projecten. Daar vervulde hij een functie waarin hij onder meer actief was in de markt van klant contact en contact centers. Spiegelenberg kan bogen op ruime ervaring in de dienstensector, zowel in commerciële functies als op het gebied van interim- en projectmanagement.

Ernst Kruize, directeur Call'm Services is verheugd over de komst van Spiegelenberg: "Call'm is het afgelopen jaar snel gegroeid. Momenteel breiden we onze bedrijfsactiviteiten op het gebied van interim management & advies in de contact center industrie uit met nieuwe diensten. Een commercieel en dienstverlenend talent als Sander kan ons helpen om verdere groei te realiseren"

Spiegelenberg ziet zijn nieuwe functie als een mooie, nieuwe uitdaging: "De wereld van klantcontact en contact centers spreekt mij zeer aan. De bedrijvigheid is enorm in ontwikkeling en Call'm kan organisaties daarbij uitstekend ondersteunen. Ik lever daaraan graag een actieve bijdrage!"