Ingezonden persbericht


Persbericht

Electronic Arts kiest Pride PR voor PR in Nederland

Leiden, 8 mei 2007 - Het Leidse Pride PR is door Electronic Arts Nederland BV(TM). geselecteerd voor PR-ondersteuning in Nederland. Electronic Arts(TM) is de wereldmarktleider op het gebied van interactieve entertainmentsoftware. Het bedrijf, opgericht in 1982, ontwikkelt, publiceert en distribueert wereldwijd interactieve software voor videospelsystemen, personal computers, cellulaire handsets en het internet. Pride PR wordt ingehuurd voor algemene PR ondersteuning van het bedrijf en de producten in Nederland.

Electronic Arts brengt haar producten onder vier merknamen op de markt: EA SPORTS, EA, EA SPORTS BIG en POGO. Bekende titels van Electronic Arts(TM) zijn onder andere de welbekende FIFA reeks, Need for Speed, De SIMS en Harry Potter. Recentelijk heeft Electronic Arts(TM) een exclusieve distributieovereenkomst gesloten met Disney Interactive Studios voor de verkoop, marketing en distributie van Disney Interactive Studios in de Benelux. In fiscaal 2006 behaalde EA een omzet van $2,95 miljard en beschikte over 27 titels waarvan meer dan één miljoen uitgaven werden verkocht. Meer informatie over EA's producten is te vinden op www.electronicarts.nl.

Pride PR is opgericht in 2004 en is werkzaam voor o.a. Jabra, TomTom, Kodak, Corel, Palm, Joost, Hitachi Intermec, Qurius, Mensys en Vogel's. Meer informatie over Pride PR is te vinden op www.pridepr.nl.

Voor meer informatie (