Gemeente Alkemade


Nieuwe aanvraagformulieren bouwen en slopen Alkemade


02-05-2007

Vanaf 1 mei maakt de gemeente gebruik van nieuwe aanvraagformulieren voor een bouwvergunning, sloopvergunning, sloopmelding, principeverzoek en aanlegvergunning.

Als gevolg van de wijziging van de Woningwet heeft het ministerie van VROM diverse wijzigingen aangebracht in het aanvraagformulier om bouwvergunning. De leesbaarheid en de opmaak van het formulier zijn verbeterd. Daarnaast is het burgerservicenummer in het formulier opgenomen. Met ingang van 1 mei 2007 moet u gebruik maken van het nieuwe formulier als u een bouwvergunning aanvraagt.

De gemeente heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om ook de aanvraagformulieren voor een sloopvergunning, een sloopmelding, een principeverzoek en een aanlegvergunning aan te passen op basis van het burgerservicenummer. Alle nieuwe formulieren zijn te verkrijgen bij de sectie Bouwen van de afdeling Wonen en Milieu. U kunt de formulieren ook downloaden via deze website.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met een van de medewerk(st)ers van de sectie Bouwen, die bereikbaar zijn via (071) 3327272 of via info@gemeentealkemade.nl.