AutoRai

Nieuwe Renault Laguna, kwaliteit tot in de kleinste details

(5/8/2007)
De nieuwe Laguna is ontwikkeld conform de strengste kwaliteitsnormen en vormt één van de doelstellingen uit het Renault Contract 2009: behoren tot de drie besten in zijn segment voor wat betreft product- en servicekwaliteit.

Van de nieuwe Laguna worden nu al een aantal elementen onthuld die getuigen van de zorg die is besteed aan de zichtbare kwaliteit waarbij bijzondere aandacht is uitgegaan naar de kwaliteit van de materialen en de afwerking van het interieur.

Het elegante uiterlijk en de uitstekende prestaties van Laguna maken de auto tot een âgrande routièreâ. De nieuwe Laguna wordt een auto die een hoop rijplezier biedt, een voorbeeldige wegligging en actieve en passieve veiligheid van topniveau.

De harmonie van het interieurontwerp en de bijzonder geslaagde combinatie van kwaliteit en comfort in de auto zorgen samen voor de nodige rust voor alle inzittenden.

In afwachting van de volledige onthulling op 4 juni 2007 kunnen geïnteresseerden nu al een online programma bekijken waarin alle geheimen met betrekking tot de ontwikkeling van de nieuwe Laguna geleidelijk aan worden onthuld. Deze site is bereikbaar via www.insidenewlaguna.com