Ingezonden persbericht

Utimaco neemt intrek in nieuw kantoor in Oosterhout

Oosterhout, 8 mei 2007 - Utimaco Benelux bedient vanaf deze maand haar partners en klanten vanuit Oosterhout, Noord-Brabant. De Data Security Company verlaat het oude pand in Arnhem voor een meer centraal gelegen locatie in de Benelux.

Het nieuwe pand in Oosterhout biedt Utimaco vele voordelen. Het is een modern pand dat prima voldoet aan de eisen en wensen die Utimaco stelt aan een werkomgeving. Daarnaast ligt het pand in Oosterhout centraal in de Benelux, waardoor de afstand tussen partners, opdrachtgevers en Utimaco kleiner wordt. Dit past goed in de strategie van Utimaco om dichtbij opdrachtgevers en partners te zitten.

Utimaco is trots op haar nieuwe onderkomen en organiseert een borrel om de nieuwe werkplek officieel in gebruik te nemen. U bent van harte welkom op de openingsborrel op 21 juni van 16.00 tot 19.00 uur. Onder het genot van een hapje en drankje kunt u het pand bekijken en natuurlijk direct bijpraten met uw contactpersoon bij Utimaco. Voor de openingsborrel kunt u zich aanmelden op het volgende e-mailadres: sales@utimaco.nl, onder vermelding van 'Openingsborrel Utimaco'.

Nieuwe adres van Utimaco Safeware Benelux
Hoevestein 11B
4903 SE Oosterhout NB
Nederland
T +31 (0)26 355 75 75
F +31 (0)26 446 04 55
E sales@utimaco.nl
www.utimaco.nl

Utimaco - De Data Security Company
Utimaco is een wereldwijd toonaangevende producent van professionele oplossingen voor databeveiliging. De Data Security Company maakt het voor middel- tot grote organisaties mogelijk data te beveiligen tegen aanvallen door onbevoegden en te voldoen aan privacywetgeving. In reactie op de bedreigingen van de eenentwintigste eeuw biedt Utimaco's complete reeks beveiligingsoplossingen 360 graden databeveiliging, in tegenstelling tot andere oplossingen die slechts deels aan de databeveiligingsbehoeften van bedrijven voldoen. Alleen de SafeGuard oplossingen beschermen en managen data tijdens opslag (data at rest), transmissie (data in motion) en verwerking (data in use). Utimaco biedt zijn klanten uitgebreide ondersteuning op locatie via een wereldwijd netwerk van gecertificeerde partners en dochterbedrijven in Europa, de VS en Azië. Het hoofdkantoor van Utimaco Safeware AG bevindt zich in Oberursel, Duitsland, en staat genoteerd aan de Frankfurt Stock Exchange (ISIN DE0007572406). Bezoek voor meer informatie http://www.utimaco.nl

Utimaco's oplossingen portfolio - productlijnen:
SafeGuard Shield beveiligt data op eindapparatuur en op netwerken (data at rest) SafeGuard Transit beveiligt data tijdens transmissie (data in motion) SafeGuard Process beveiligt data tijdens de verwerking (data in use) SafeGuard Enterprise maakt centraal management van een organisatiebreed beveiligingsbeleid mogelijk en stelt de authenticatie en encryptie in verschillende platformen zeker.

Voor meer informatie over Utimaco's oplossingenportfolio, bezoek: www.utimaco.com/products