Klaas de Vos benoemd tot directeur BAS Distributie

Almere, 8 mei 2007 - Klaas de Vos is benoemd tot algemeen directeur van BAS Distributie Benelux. De Vos is verantwoordelijk voor de distributietak van de BAS Group voor de Nederlandse en de Belgische organisatie.

"Substantieel groeien met onze bestaande klanten", zegt Klaas de Vos over zijn doelstellingen voor BAS Distributie. "We zijn op dit moment al de meest actieve distributeur van de Benelux en we willen dat nog verder uitbouwen in zowel spreiding als participerende dealers. Verder willen we de kwaliteit van onze service verhogen en nieuwe leveranciers aantrekken. Deze leveranciers gaan wij focus bieden, hen actief helpen hun producten in de markt te zetten. Maar deze leveranciers zullen er ook voor moeten zorgen dat onze klanten eerlijke competitieve voorwaarden krijgen en een gezonde marge kunnen verdienen als waardering voor het werk wat zij doen. Last but not least wil ik ook bereiken dat onze dealers zichtbaar worden voor onze leveranciers."

Klaas de Vos is afkomstig van Western Digital, waar hij 17 jaar heeft gewerkt, de laatste vijf jaar als Vice President EMEA. Hij is begonnen bij de Duitse organisatie en heeft diverse internationale functies bij het bedrijf bekleed, waaronder - in de Verenigde Staten - Marketing Directeur voor EMEA en Vice President EMEA. Het concept en de aanpak van BAS Distributie - geen onpersoonlijke dozenschuiver maar een distributeur die meer doet voor klanten en leveranciers - trok hem dusdanig aan dat hij de overstap heeft gemaakt.

Beeldmateriaal is beschikbaar op www.mcsonline.nl/pers.

Over BAS Distributie

BAS Distributie - voorheen BAS Computers - is gespecialiseerd in de distributie van personal technology producten. Tot deze producten behoren computersystemen, componenten, randapparatuur, software, netwerkproducten, consumentenelektronica en accessoires. BAS Distributie levert vanuit zijn kantoor in Almere aan meer dan 3000 resellers en retailers producten van meer dan 60 A-merken. Het bedrijf werd opgericht in 1995 en is actief in Nederland, België en Luxemburg. BAS Distributie onderscheidt zich van andere distributeurs door ervaring en een gedegen kennis van zijn klanten, producten en markten waarin het bedrijf actief is. Tevens ondersteunt het zijn klanten met unieke services en een breed scala aan diensten om doorverkoop te genereren. Meer informatie over BAS Distributie is te vinden op http://www.basdistributie.nl

Contactpersonen (voor pers)

BAS Distributie, Robin van de Mast, tel.: 036 5387 116

Monogram Communication Strategies (MCS) BV, Natasja la Lau, tel.: 023 - 562 82 08, natasjal@monogram.nl