Ingezonden persbericht


EUROL BV kiest voor Qurius

8 mei 2007 - EUROL B.V., een internationaal opererende producent en leverancier van hoogwaardige smeermiddelen en chemische producten, heeft Qurius geselecteerd om met Q-SPI de aansturing van alle bedrijfsprocessen integraal te beheersen. Q-SPI is Qurius' brancheoplossing op basis van Microsoft Dynamics NAV voor de chemische industrie. "Al snel bleek dat Qurius de meeste kennis en ervaring had in de semi-proces industrie, hetgeen voor ons van groot belang was. We zijn snel tot specifieke oplossingen gekomen voor kritische en complexe processen zonder toepassing van maatwerk," aldus Johan Pfeiffer, algemeen directeur van Eurol B.V.

Eurol B.V.

EUROL B.V. is een internationaal opererende producent en leverancier van hoogwaardige smeermiddelen en chemische producten voor onder andere de automobiel-, tweewieler- en motorfietsmarkt alsmede voor industriële toepassingen.

In meer dan 45 landen over de wereld heeft men al kennis gemaakt met de kwaliteit van Eurol. Wereldwijd adviseert Eurol vele klanten over het best toepasbare smeermiddel voor ieder voertuig en machine. Een ruime ervaring in automotive, landbouw, industrie en scheepvaart is hiermee opgebouwd.

Qurius N.V.

Qurius verzorgt ontwerp, realisatie en beheer van bedrijfsapplicaties en IT-infrastructuren. Fundament voor deze oplossingen vormt de pakket- en platformsoftware van Microsoft. Qurius telt circa 800 medewerkers; het hoofdkantoor bevindt zich in Nederland. Vanuit de vestigingen in België, Duitsland, Denemarken, Engeland, Italië, Nederland, Noorwegen, Spanje en Zweden bedient Qurius ruim 2.000 klanten. Qurius is sinds 1998 beursgenoteerd aan Euronext Amsterdam en fuseerde op 18 december jl. met Watermark tot Europa's grootste Microsoft Dynamics-partner.